"Το τρίτο άλογο να είναι βυσσινί" - Εις το... επανακούειν (audio)

Επί 18 συνεχόμενους μήνες, πολύ πυκνούς σε γεγονότα, ήρθε η ώρα να πάρουμε μια ανάσα...

Εκλογές, ξανά εκλογές, εντάσεις πολιτικές, εντάσεις ποδοσφαιρικές, στιγμές ξεχωριστές για εμάς, σαν και την γενέθλια εκδήλωση στην "Πινακοθήκη" και μετά κορονοϊός, lockdown και με μια ΠΑΕ να γεννάει συνεχώς ζητήματα για σχολιασμό και κριτική, ομολογώ πως ήταν ένα διάστημα τόσο δημιουργικό, όσο και εξαντλητικό.

Η ουσία είναι πως μια μικρή παρέα ξεκίνησε αυτή την τρέλα που λέγεται Pressing 90.1 και πλέον είναι η μεγάλη παρέα των ακροατών είναι εκείνη που την συνεχίζει, ακόμη και τώρα, που είπαμε να κάνουμε την καλοκαιρινή διακοπή που τόσο έχουμε ανάγκη.

Το χθεσινοβραδινό ραδιοφωνικό "Tsoumbox", ήταν η τελευταία εκπομπή αυτού του πρώτου κύκλου της παρουσίας του σταθμού στα ερτζιανά της Λάρισας και όχι μόνο... Αναμονή πλέον για την εκκίνηση του δεύτερου κύκλου το πολύ σε έναν μήνα από τώρα κι αφού προηγουμένως γίνουν όλα εκείνα που πρέπει για να μπορούμε να ανταποκριθούμε το ίδιο και ακόμη καλύτερα στις απαιτήσεις όλων, τόσο τεχνικά, όσο και σε επίπεδο ροής και προγράμματος.

Θα προσέξατε ωστόσο πως μίλησα για "διακοπή" και όχι για "διακοπές", καθώς παραμένουμε εδώ καθημερινά μέσα απ' το pressing.gr και όποιος αντέξει...

Αντί επιλόγου, αφήνω εδώ για συντροφιά την χθεσινοβραδινή εκπομπή με τον ιδιαίτερο τίτλο κι όπως είπε κάποτε κι ο Χάρι Κλιν... "εις το επανακούειν":

 

 

 

 https://soundcloud.com/pressing-901-larissa/tsoumbox-31-07-20-1