Με σύμμαχο τον καλό καιρό και το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία γιόρτασαν στη Λάρισα το Πάσχα, θέλοντας να ξεφύγουν έστω και για λίγο από τις δυσκολίες της καθημερινότητας κι αξιοποιώντας την ευκαιρία για ένα φαγοπότι με συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
Οι Λαρισαίοι σούβλισαν αρνί , κοκορέτσι, κεμπάμπ, ενώ στις ψησταριές αρκετοί έβαλαν μπριζόλες και λουκάνικα.
Ιδιαίτερα σε σπίτια που διαθέτουν αυλές, συγγενείς και φίλοι διασκέδασαν στήνοντας ένα αξέχαστο πασχαλινό γλέντι.
Οι Λαρισαίοι ευχήθηκαν για το Πάσχα στην κάμερα της Θεσσαλίας τηλεόρασης και με την εύθυμη διάθεση να βρίσκεται στο –κόκκινο–.
Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που έβαλαν νωρίς στη σουβλα το αρνί με αποτέλεσμα να ψηθεί νωρίτερα και να απολαύσουν ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι.