Τρία νέα κρούσματα στην πόλη του Τυρνάβου

Τρία νέα κρούσματα , που σχετίζοται με την ασθένεια του 45χρονου Τυρναβίτη γιατρού, ανιχνεύτηκαν  χθες στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Μετά τη σύζυγο του γιατρού, που έδωσε δείγμα για εξέταση στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.Είναι ένα ζευγάρι 60 και 65 ετών και μία γυναίκα υπερήλικας μέλος της οικογένειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τρία άτομα. που κατοικούν στη Λάρισα είχαν κάνει και πριν από λίγα 24ωρα το τεστ στο ίδιο εργαστήριο στο οποίο σήμερα βρέθηκαν θετικοί και ήταν αρνητικό.

Αξιοσημείωτο επίσης είναι, όπως ανέφερε  ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Ντίνος Γιαννακόπουλος το γεγονός ότι τα τρια άτομα οριοθέτησαν την επαφή τους με το γιατρό 14 ημέρες πριν.

Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το πρώτο αφορά έναν 32χρονο Ρομά, που εξετάστηκε στο εργαστήριο του ΠΓΝΛ  και βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, με ήπια συμπτώματα. Το δεύτερο έναν ακόμη άνδρα, άνω των 60 ετών, που εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Πλέον τα κρούσματα στην 5η ΥΠΕ έχουν ανέλθει στα 24, ενώ οι δύο ήδη νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, εκεί που βρίσκονται άλλα τέσσερα άτομα.