Δυναμικό μπάσιμο Βαγγέλη Πλεξίδα στον κατασκευαστικό κλάδο

Μια νέα συνεργασία φέρνει νέα δεδομένα στον χώρο της οικοδομής, στις πωλήσεις σύγχρονων διαμερισμάτων, κατοικιών στα Τρίκαλα αφού ένα φιλόδοξο κατασκευαστικό project είναι έτοιμο να φέρει ανακατατάξεις στην αγορά του Real Estate στην Τρικαλινή πόλη και όχι μόνο.

 

Το brand των γνωστών επιχειρηματιών με το σούπερ deal επένδυσης , αποτελεί εγγύηση τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από κατασκευαστικής, καθώς παρουσιάζουν στην αγορά ένα σύγχρονο υψηλό σχεδιαστικό αποτέλεσμα, απόλυτα οικονομικό και λειτουργικό καθώς η βελτίωση των δεικτών της οικονομίας έχει οδηγήσει στη σταδιακή ανάκαμψη του οικοδομικού τομέα.

Η επένδυση, που σχετίζεται με την αγορά κατοικίας, συνιστά για τη συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας τη μεγαλύτερη επένδυση στην οποία θα προχωρήσουν στη διάρκεια της ζωής τους.

Το νέο project που αφορά το συγκρότημα κατοικιών και το οποίο κατασκευαστικά βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αποπεράτωσης, θεωρείται ότι θα γίνει σημείο αναφοράς αφού ξεχωρίζει για τις μίνιμαλ και διακοσμημένες γραμμές και τα προϊόντα δόμησης υψηλών επιδόσεων. Τα ειδικά σκυροδέματα, οι προηγμένες λύσεις που επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα στην Αρχιτεκτονική και το Design, κάνουν πραγματικότητα το όραμα κάθε δημιουργού χωρίς όρια και παράγουν το απροσδόκητο.

Με ισχυρά εφόδια την υπεροχή και την τεχνογνωσία της LOFT House Gallery & Design Team καθώς και με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των επαγγελματικών κατασκευών και του interior design τα αδέρφια Χρήστος και Δημήτρης Παπαευσταθίου παραμένουν συνεπής στην επαγγελματική τους δέσμευσή, προσφέροντας λύσεις προστιθέμενης αξίας στους πελάτες και συνεργάτες του, οι οποίες ανοίγουν νέους δρόμους για τον κατασκευαστικό κλάδο του αύριο.

Παραμένοντας σταθερά σε κάθε δημιουργική πρόκληση βρίσκονται πίσω από κάθε μεγάλο έργο – ορόσημο στην πόλη αλλά και στο εξωτερικό και πλέον μοιράζονται με τον γνωστό Τρικαλινό βιομήχανο Βαγγέλη Πλεξίδα ένα όραμα, που χαρακτηρίζεται από την υψηλή χρηστικότητα αλλά και τα δοκιμασμένα υλικά κατασκευής τα οποία παντρεύονται δημιουργικά με την σύγχρονη τεχνολογία, υποσχόμενα εκπληκτικά αποτελέσματα προχωρημένης αισθητικής…..

 trikalaidees.gr