Δεν έχει το Θεό του... Εξώδικο με απειλή μήνυσης και αγωγής στα στελέχη της ΠΑΕ!!!

Κατ' αρχάς και μόνο το γεγονός ότι κανένας απ' όλους εσάς, που ανοίξατε να διαβάσετε αυτό το θέμα, δεν αναρωτήθηκε σε ποιόν μπορεί να αναφέρεται ο τίτλος, είναι από μόνο του αξιοσημείωτο και ενδεικτικό της νοοτροπίας του συγκεκριμένου προσώπου, που κάποιοι λίγοι θεωρούν ακόμα ότι μπορεί να γίνεται ανεκτή για χάρη μιας ΠΑΕ ΑΕΛ που χάνει κάθε μέρα το κυρίαρχο κεφάλαιό της. Τον κόσμο και τη δημοφιλία της...

Πάμε όμως τώρα να δούμε το χρονικό των γεγονότων:

- Η ΠΑΕ ΑΕΛ βγάζει προ κάμποσων ημερών ανακοίνωση δοκιμών για τις Κ19 και 17 στη Δήμητρα Αγιάς

- Αντιδράσεις προκαλεί όχι μόνο ο τόπος ή οι καιρικές συνθήκες της εποχής, αλλά κυρίως η απαίτησή της τα παιδιά να έχουν μαζί τους δικά τους ολόλευκα ρούχα προπόνησης.

- Ο Pressing 90.1 στέλνει στην ΠΑΕ ΑΕΛ επιστολή με αίτημα να προσφέρει 100 λευκά σετ προπόνησης, αλλά δεν λαμβάνει ποτέ απάντηση.

- Ακροατής του σταθμού μας αλλά και του AEL Radio, παρεμβαίνει σε εκπομπή του δευτέρου και θέτει το συγκεκριμένο ζήτημα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ που είναι στο στούντιο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ χαρακτηρίζει απαράδεκτο το γεγονός, τονίζει πως στην αποθήκη των Δένδρων υπάρχουν κούτες με αναξιοποίητο υλικό και υπογραμμίζει πως αυτή όντως δεν είναι εικόνα λειτουργίας σοβαρής ΠΑΕ.

- Τα δοκιμαστικά στη Δήμητρα Αγιάς γίνονται από την επόμενη μέρα, χωρίς προηγουμένως να υπάρξει οποιαδήποτε τροποποίηση στην ανακοίνωση-πρόσκληση των παιδιών, παρά την δημόσια τοποθέτηση ολόκληρου προέδρου.

- Χθες εκδίδεται εκ νέου ανακοίνωση-πρόσκληση, για δοκιμαστικά που αυτή τη φορά ξεκινούν από αύριο στη Γιάννουλη, όπου εμπεριέχεται και πάλι η απαίτηση τα παιδιά να φέρουν δική τους ολόλευκη στολή προπόνησης.

- Χθες αργά το βράδυ, ο β' αντιπρόεδρος και β' διευθύνων σύμβουλος αυτής της αλλόκοτης ΠΑΕ, λαμβάνει στο messenger απ' τη γραμματέα του δικηγορικού γραφείου του προέδρου του, εξώδικο με την απειλή μήνυσης και αγωγής του συνόλου των στελεχών της ομάδας του, για ανυπακοή.

Δεν ξέρω ποιοί γελάτε και ποιοί κλαίτε με όλα αυτά, καθώς η σάτιρα εμπεριέχει όλα τα συναισθήματα... Για παράδειγμα, στη συγκεκριμένη ιστορία η τελευταία παράγραφος δεν ισχύει (σ.σ. πιθανότατα λέω, γιατί ποτέ δεν ξέρεις) και γράφτηκε ως αστείο... Όλα τα υπόλοιπα όμως είναι αληθινά γεγονότα κι εκεί είναι που έρχεται και κυλάει το δάκρυ κάθε ειλικρινούς ΑΕΛικής ψυχής!!!