Ανακοίνωσ': "Το λεωφορείο με τον κ@λο προς το ποτάμ' αναχωρεί για ντ'Τσιούξαν" (video)

Μια ακόμη ανακοίνωση-μνημείο έβγαλε σήμερα η σύγχρονη και εξόχως απίθανη ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου αυτή τη φορά να καλέσει πιτσιρικάδα σε δοκιμές για στελέχωση των ηλικιακών της ομάδων Κ19 και Κ17, αφού ως γνωστόν Κ15 δεν είναι ικανή να κατεβάσει...

Κι εκεί που πάλευα αιφνιδιασμένος να συνειδητοποιήσω τι ακριβώς διάβασα, εντοπίζοντας ένα σωρό σημεία που προσβάλουν βάναυσα την υπόσταση αυτής της ιστορικής ομάδας, μαζί με τη νοημοσύνη μας και μαζί με τα ίδια τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους, που δεν έπαψαν ποτέ να δίνουν βυσσινί χρώμα στα όνειρά τους, το μυαλό μου άρχισε το παιχνίδι του κι επιστράτευσε το χιούμορ, ίσως για να προστατεύσει μια ακόμη φορά το μέσα μου απ' τη φτήνια του σημερινού ιδιοκτησιακού και διοικητικού καθεστώτος.

Το πιστεύετε ή όχι, στο άκουσμα του γηπέδου της Δήμητρας Αγιάς (σ.σ. της περιβόητης και τιμημένης Τσιούξανης), ως τον τόπο του ραντεβού για τα "δοκιμαστικά", αντί για το ιδιόκτητο Α.Κ.Δένδρων ή το AEL FC ARENA ή κάποιο άλλο γήπεδο εντός Λάρισας ή και το ίδιο το Αλκαζάρ αν δεν μπαίνει ακόμα εργολάβος στον αγωνιστικό χώρο, το πρώτο που μου έκατσε στο μυαλό και μ' έκανε να χαμογελάσω πικρά ήταν το παρακάτω πασίγνωστο βίντεο, πάνω στο οποίο άκουσα με τ' αυτιά της φαντασίας μου "μεγαλοστέλεχος" της διοίκησης καταγώμενο απ' την ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, να παίρνει το μικρόφωνο του ΑΕΛ Radio και με την απαιτούμενη σοβαρότητα να λέει:

"Ανακοίνωσ': Το λεωφορείο με τουν κώλου προς το ποτάμ' αναχωρεί για ντ'Τσιούξαν'... Άιντε όρνια, του λιρουμένου είνι"!!!

Αχ ΑΕΛάρα μου...