23 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και... Κενταύρων, γωνία (pics)

Ενώ τα έργα ανάπλασης οδών και συνοικιών συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές όμορες του κέντρου της Λάρισας, στο πλαίσιο του μεγάλου έργου της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι εδώ και δεκαετίες υπάρχει μέσα στο κέντρο ένα σημείο που δεν το έχει αγγίξει κανείς...

Δήμαρχε, Ρένα, Χρήστο... Όλα καλά;

Παρακολουθώντας όπως όλοι τις τελευταίες μέρες τα διαδραματιζόμενα πέριξ της αυτονόητης καταδίκης της ναζιστικής "Χρυσής Αυγής", διαπίστωσα ότι μπροστά απ' τις κάμερες όλα τα κόμματα και οι παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου, έσπευσαν να χαιρετίσουν με ικανοποίηση την ετυμηγορία της έδρας, την οποία άπαντες υποτίθεται πως προσδοκούσαν, σύμφωνα με προγενέστερες τοποθετήσεις τους.

Στήριξη Κούγια στον πρόθυμο Γρηγορίου μέχρις εσχάτων: "Έχει τις ίδιες νίκες & ήττες με τον Φέστα"!!!

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πως ο Κούγιας κρατάει στην ομάδα του έναν προπονητή που μετράει μόλις 2 νίκες (9 ισοπαλίες και 9 ήττες) στα 20 επίσημα ματς του 2020 κι ακόμα περισσότεροι πια εκείνοι που αποδέχονται ότι ο Γρηγορίου μένει γιατί αποδεικνύεται ο πλέον πρόθυμος των προπονητών.

Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας έναν χρόνο πριν, παρακινεί σε αγώνα κατά μάσκας και λοιμωξιολόγων...

«Ὁ νομικὸς κόσμος ὀφείλει νὰ τοποθετηθῇ ἀπέναντι σὲ ἀκραῖες, τραγικὲς καὶ προσβλητικὲς γιὰ τὴν ἀνθρώπινη ἀξιοπρέπεια ἀπόψεις τῶν... εἰδικῶν... λοιμωξιολόγων»!

Μήνυμα... ή προμήνυμα;

Η συγκλονιστική είδηση του σημερινού κυβερνητικού ρεπορτάζ, ότι ο Κούγιας επιστρέφει οσονούπω στους... πάγκους, σκίασε την άλλη είδηση που έβγαλε η χθεσινή παρουσία του μεγαλομετόχου στα Δένδρα.

Το φάντασμα του Σπαρβ κι ο σημαιοστολισμός των Δένδρων

Λοιπόν, για να ξηγιόμαστε μην παρεξηγιόμαστε κι επειδή ουδείς γνωρίζει τι ανακοίνωση μπορεί να προκύψει αύριο από την ΠΑΕ ΑΕΛ, για τα καμάρια τους διεθνείς της (λέμε τώρα, γιατί ο ένας είναι φυσικά του Ολυμπιακού), να γνωρίζετε τα εξής:

Το νου μας, το "αλλά" με το "άλλοθι" είναι της ίδιας οικογενείας...

Η πολυβασανισμένη απ’ το ναζισμό χώρα σου πρωτοπορεί και για πρώτη φορά μετά από την ιστορική Δίκη της Νυρεμβέργης, αναγνωρίζει και καταδικάζει μια νεοναζιστική οργάνωση, ως κοινή εγκληματική οργάνωση.