Σαν σήμερα 17 χρόνια πριν: Γύρισμα Αρναούτογλου στην προπόνηση της ΑΕΛ (video)

Πάνε μόλις λίγες μέρες που μου είπαν ότι το 'δειξε σε επανάληψη του "Όμορφου Κόσμου" στο MEGA και το θυμήθηκα...

 

του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΟΥΜΑΡΗ

 

Ήταν σαν σήμερα 17 χρόνια πριν, Πρωταπριλιά του 2003 δηλαδή, βροχερή και τότε, που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε να κάνει γύρισμα στην προπόνηση της ΑΕΛ και μάλιστα στο βοηθητικό του "Γ.Μητσιμπόνας", εκπληρώνοντας δήθεν τάχαμου επιθυμία του Φύσσα να στείλει τη φανέλα του στο τότε αριστερό μπακ των "βυσσινί".

 

Φυσικά είναι αρκετοί εκείνοι που θα θυμούνται την εκπομπή, αλλά πολύ λίγοι όσοι γνωρίζουμε ακόμη και τη μέρα που έγινε το γύρισμα και το θυμόμαστε κιόλας.

 

Έ, τυγχάνει να 'μαι ένας απ' αυτούς, γιατί όταν ο Γρηγόρης έσκασε μύτη στους χώρους του Αλκαζάρ αρχικά, ως υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ, βρισκόμουν μέσα στην Αίθουσα Τύπου του σταδίου, πλάι στον πρόεδρο Νίκο Σωτηρούλη, ο οποίος έδινε συνέντευξη Τύπου. Την είχε αποφασίσει ο ίδιος και του έλεγα: "Πρωταπριλιά θα μιλήσεις; Ποιός θα σε πιστέψει;", για να πάρω την απάντηση του γνωστού στους γνωστούς Νίκου: "Μήπως θα με πιστέψω εγώ;"!!!

 

Κι όμως ήταν μια εποχή που όλοι οφείλαμε να πιστεύουμε σε όλους και το κάναμε μαζί με τον κόσμο, για να κρατήσουμε την ΑΕΛ στη Γ' Εθνική και ν' αρχίσει το "ξαναρχόμαστε" ν' ανθίζει...

 

Εκείνη τη μέρα λοιπόν ο Αρναούτογλου έσκασε μύτη, έβαλε το κεφάλι να δει τι γίνεται μέσα απ' την πόρτα, έφυγε και τον ξαναβρήκαμε μετά ή μάλλον μας ξαναβρήκε μετά στην προπόνηση, όσους τουλάχιστον βρισκόμασταν κάτω απ' τον πάγκο για να μην βρεχόμαστε!

 

Αν κρατάω κάτι από εκείνο το βίντεο για να λέω ακόμη ένα ευχαριστώ στον Γρηγόρη, είναι η καταγραφή της ολοζώντανης μορφής και φωνής του αξέχαστου αντιπροέδρου, Γιώργου Κατσογιάννη, που "έφυγε" αναπάντεχα ούτε 4 μήνες μετά απ' το "γύρισμα"...

 

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ