24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Α. Καλογιάννης σε Pressing 90.1: Έτσι αντιμετωπίζουμε το κρούσμα στους Ρομά – Συναγερμός για "λουκέτο" σε 200 δήμους»!!! (audio)

 Με αφορμή το κρούσμα που εντοπίστηκε σε οικισμό Ρομά και τον τρόπο αντιμετώπισης της κατάστασης, ο δήμαρχος Λάρισας κ.Απόστολος Καλογιάννης φιλοξενήθηκε σήμερα από τον Χρήστο Τσούμαρη στην εκπομπή «Pressing στην Επικαιρότητα», όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων και η οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται στους δήμους μέσα από την πανδημία.  

Ανρί Αντσουέ: «Στους φίλους της ΑΕΛ θα πω να μην ξεχάσουν ποτέ αυτή τη μέρα»

Στον Pressing 90.1 FM και στην εκπομπή «Αλί, Bali και τρις…αλλοί» του Δημήτρη Πετρωτού μίλησε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού Κυπέλλου του 2007, Ανρί Αντσουέ, το φινάλε του οποίου βρήκε την ΑΕΛ και πάλι στο «θρόνο» της.

Δ. Μαρούδας σε Pressing 90.1: Τι εστί απολύμανση, πως γίνεται και πως πιστοποιείται... (audio)

Επειδή η λέξη «απολύμανση» έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας κι όλοι λίγο πολύ προσπαθούμε να κάνουμε την ελάχιστη στους χώρους που μένουμε και δρούμε, για να νιώθουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς απ’ την πανδημία,

Ο Pressing.gr και ο Pressing 90.1 FM συμμετέχουν στην απεργία των δημοσιογράφων

O Ιστότοπος Pressing.gr και ραδιοφωνικός σταθμός Pressing 90.1 fm συμμετέχουν στη σημερινή απεργία των δημοσιογράφων στηρίζοντας την ένωση Συντακτών ημερήσιων εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας στην απόφασή της να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις για την πρωτομαγιά.

Αντιπαράθεση on air με θέμα: «Κορονοϊός και εκκλησία» (audio)

Η στάση της ιεραρχείας απ’ τη μέρα που η πανδημία άγγιξε τη χώρα μας, οι περιοριστικές αποφάσεις της κυβέρνησης για την λειτουργία των εκκλησιών και το βίωμα των πιστών στη διάρκεια αυτού του αλλιώτικου Πάσχα, ήταν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του οικοδεσπότη, Χρήστου Τσούμαρη και του φιλοξενουμένου του, επίσης δημοσιογράφου, Γιάννη Τσιάτσιου, στην σημερινή εκπομπή «Pressing στην Επικαιρότητα».