31 Μαΐου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Καραλαριώτου σε Pressing 90.1: «Η πανδημία δεν απαλλάσσει την δημοτική αρχή απ’ τις ολιγωρίες της» (audio)

Με αφορμές τις αιχμές που άφησε ο δήμαρχος Λάρισας κατά την αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε προηγούμενη συνέντευξή του στον Χρήστο Τσούμαρη, η επικεφαλής της, Ρένα Καραλαριώτου, φιλοξενήθηκε επίσης στην εκπομπή «Pressing στην Επικαιρότητα» και απαντώντας σχετικά, επέκρινε την δημοτική αρχή για μια σειρά από ολιγωρίες, που οδήγησαν την πόλη σε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως αυτή που αντιμετωπίζει με τα χόρτα.

Κ.Αγοραστός σε Pressing 90.1: «Αν χρειαστεί θα παίξουμε και κυνηγητό»!!! (audio)

Διευκρινίζοντας ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων είναι εκείνα που θα ορίσουν τις επόμενες κινήσεις στην αντιμετώπιση της διασποράς του κοροναϊού στη Ν.Σμύρνη και κάνοντας λόγο για μια πρωτοφανή επιχείρηση τέτοιου τύπου, «τη μεγαλύτερη που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη χώρα», ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Pressing στην Επικαιρότητα».

1η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ PRESSING 90.1: ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ (22/02/20)

Η γενέθλια εκδήλωση για την συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού Pressing 90.1 της Λάρισας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης, το βράδυ του Σαββάτου 22/02/2020!!!
 

Ο Κ.Αγοραστός μιλάει σήμερα στον Pressing 90.1!!!

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, θα μιλήσει τηλεφωνικά στον ραδιοφωνικό σταθμό Pressing 90.1, στο πλαίσιο της εκπομπής "Pressing στην Επικαιρότητα", την οποία επιμελείται και παρουσιάζει καθημερινά (11 π.μ. - 2 μ.μ.) ο δημοσιογράφος, Χρήστος Τσούμαρης.

Α.Καλογιάννης σε Pressing 90.1: Αποφασισμένοι για Ν.Σμύρνη – Στήριξη εστίασης στο μέτρο του δυνατού – Κακή αντιπολίτευση από συμβούλους...» (audio)

Επαναλαμβάνοντας την αποφασιστικότητα των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης να κρατήσουν τον έλεγχο διασποράς της πανδημίας στη συνοικία της Ν.Σμύρνης, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Pressing στην Επικαιρότητα», στο πλαίσιο της οποίας έθιξε μια σειρά ακόμη σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν αυτή τη στιγμή τη δημοτική αρχή.