04 Ιουνίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Γυναίκα σκαρφίστηκε απίστευτο κόλπο για να βλέπει δωρεάν Netflix από τον λογαριασμό του πρώην της και έγινε viral

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας!Ετσι πολλές φορές μπορεί να είναι πιο απαραίτητο ακόμα και από μία σχέση. Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται να σκέφτηκε αυτή η γυναίκα που χώρισε αλλά συνέχισε να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του πρώην συντρόφου της στο Netflix για δύο μήνες.

Το Netflix ακυρώνει λογαριασμούς χρηστών – Δείτε γιατί

Σε μια κίνηση που μπορεί να φαντάζει αμφιλεγόμενη προχώρησε το Netflix που όμως δεν αποκλείεται να του αποφέρει σημαντικά οφέλη στο μέλλον.Συγκεκριμένα το Netflix αποφάσισε πως από εδώ και πέρα όσοι λογαριασμοί μένει αδρανείς για τουλάχιστον ένα χρόνο τότε θα ακυρώνονται και οι κάτοχοι δεν θα χρεώνονται με τη μηναία συνδρομή τους.

Νόμιμος ο ψηφιακός "ιχνηλάτης" του Μεγάλου Αδερφού

Ο Τζορτζ Όργουελ για να γράψει το «1984» διακινδύνευσε τη ζωή του πολεμώντας στον Ισπανικό Εμφύλιο στις τάξεις του POUM. Παρέα με τις διεθνείς ταξιαρχίες του Κομμουνιστικού Κόμματος, τουλάχιστον στην πρώτη φάση, και τους ξένους μαχητές στις μπριγκάντες των αναρχοσυνδικαλιστών της CNT-FAI, ο Τζορτζ Όργουελ ήξερε πολύ καλά γιατί πολεμούσε τους φασίστες του Φράνκο.

Πώς το "ηλεκτρονικό… εμβόλιο" της αστυνομίας βοήθησε στον περιορισμό του κορονοϊού

Ηλεκτρονικό… εμβόλιο, δυσχέρανε-εμπόδισε την επέκταση του COVID-19 στην χώρα μας, και επενέβη με "χειρουργική" ακρίβεια εκεί που έπρεπε για να γίνουν στοχευμένες παρεμβάσεις αποτροπής της διασποράς του σε μεγάλο ποσοστό της κοινότητας.