04 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ M. Γρηγορίου: «Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία είχαμε 8,9 και 10 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο»

Η πρώτη μεγάλη - αποκλειστική - συνέντευξη του 46χρονου προπονητή, μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την θεσσαλική ομάδα για την κοινή πορεία τους μέχρι το 2022.

Κώστας Γουργουλιάνης: «Μελετάμε αν η υψηλή θερμοκρασία εμποδίζει τον κορωνοϊό»

Έρευνα της ομάδας του Κώστα Γουργουλιάνη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της μελέτης – Εάν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα τότε θα φτάσουμε να μεταδίδει στατιστικά σε κάτω από ένα άτομο, για κάθε έναν που θα νοσήσει

Άννα Διαμαντοπούλου: «Πρώτο μέλημα η σωτηρία των ανθρώπων και δεύτερο η επιβίωση των οικονομιών της ΕΕ»

«Την πανδημία του κορονοιού θα ακολουθήσει οικονομική κρίση σε όλες τις χώρες και σε όλα τα επίπεδα. Εκεί θα δοκιμαστεί και το ελληνικό πολιτικό σύστημα», προειδοποιεί η πρώην Επίτροπος και επικεφαλής του Δικτύου.

Δήμητρα Βουλγαρίδου: Η «ασθενής μηδέν» στην Ελλάδα μιλά για τις 15 ημέρες στον θάλαμο αρνητικής πίεσης με τον γιο της

Ο πρώτος άνθρωπος που διαγνώστηκε με κορωνοϊό στην Ελλάδα, η Δήμητρα Βουλγαρίδου, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία», όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για όσα έζησε τις 15 ημέρες νοσηλείας της στο ΑΧΕΠΑ, τον γιο της, αλλά και την αντιμετώπιση της κοινωνίας.

Ε. Παπακρίβου: «Ο ιός φαίνεται να είναι ήπιος στα παιδιά» Συνέντευξη στην ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΒΑΡΝΑ

Βρισκόμαστε στην ακμή της πρωτοφανούς πανδημίας Covid-19 που πλήττει τον πλανήτη και οι πληροφορίες που λαμβάνομαι καθημερινά, από ειδικούς και μη, από έγκυρα sites ή blogs, με fake news ή με υπεύθυνες και εμπεριστατωμένες μελέτες, είναι άπειρες.

SOS Χαρδαλιά για κορονοϊό: Περιμένουμε κορύφωση της πανδημίας από τα μέσα μέχρι τέλη Απριλίου

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης. “Έχουμε τρόπο να επιβάλουμε την καραντίνα μέσω της αυστηρής αστυνόμευσης, εάν το αίσθημα ατομικής ευθύνης δεν εφαρμοστεί”