24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Δ.ΚΟΥΡΙΑΣ (Λογιστής/Φοροτεχνικός): Όσες διευκολύνσεις ή επιδόματα κι αν δοθούν, χωρίς δουλειές δεν γίνεται (HXHTIKO)

Είναι λογιστής-φοροτεχνικός από τους πλέον έμπειρους στη Λάρισα, την πραγματική οικονομία της οποίας βιώνει σε όλα τα επίπεδα από νεαρή ηλικία. Ταυτόχρονα, o Δημήτρης Κούριας είναι ο επί των οικονομικών του Pressing κι ως εκ τούτου, έχουμε λόγο να τον εμπιστευόμαστε…

Άννα Διαμαντοπούλου: «Πρώτο μέλημα η σωτηρία των ανθρώπων και δεύτερο η επιβίωση των οικονομιών της ΕΕ»

«Την πανδημία του κορονοιού θα ακολουθήσει οικονομική κρίση σε όλες τις χώρες και σε όλα τα επίπεδα. Εκεί θα δοκιμαστεί και το ελληνικό πολιτικό σύστημα», προειδοποιεί η πρώην Επίτροπος και επικεφαλής του Δικτύου.

Μ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ: Ασήκωτο ένα νέο lockdown - Η Τουρκία πήρε ανεπιστρεπτί επικίνδυνο μονοπάτι

Αλήθεια είναι πως όταν του έκανα την πρόταση για τη συνέντευξη δεν πίστευα πως θα βρει το χρόνο να ανταποκριθεί, μεσούσης μάλιστα της διαδικασίας εκλογής του στην κεφαλή της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, την οποία δικαίως θεωρεί ξεχωριστή τιμή.

Ε. Παπακρίβου: «Ο ιός φαίνεται να είναι ήπιος στα παιδιά» Συνέντευξη στην ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΒΑΡΝΑ

Βρισκόμαστε στην ακμή της πρωτοφανούς πανδημίας Covid-19 που πλήττει τον πλανήτη και οι πληροφορίες που λαμβάνομαι καθημερινά, από ειδικούς και μη, από έγκυρα sites ή blogs, με fake news ή με υπεύθυνες και εμπεριστατωμένες μελέτες, είναι άπειρες.

Θωμάς Δαούλας: Δυστυχώς δικαιώνεται ο δήμαρχος για την προμήθεια μασκών - Έκκληση να μην υπάρξουν προκλήσεις από του αρνητές

Έχοντας αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου Παιδείας μόλις προ ημερών και αυτονόητα, μέσα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ο κ.Θωμάς Δαούλας παραχώρησε μια επίκαιρη συνέντευξη στο pressing.gr, στο πλαίσιο της εκ μέρους μας αναζήτησης για τον προσδιορισμό του βαθμού ετοιμότητας της σχολικής κοινότητας της Λάρισας, ενόψει την αυριανής διαφορετικής έναρξης της σχολικής σεζόν.

SOS Χαρδαλιά για κορονοϊό: Περιμένουμε κορύφωση της πανδημίας από τα μέσα μέχρι τέλη Απριλίου

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τονίζει ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης. “Έχουμε τρόπο να επιβάλουμε την καραντίνα μέσω της αυστηρής αστυνόμευσης, εάν το αίσθημα ατομικής ευθύνης δεν εφαρμοστεί”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ M. Γρηγορίου: «Υπήρξαν παιχνίδια στα οποία είχαμε 8,9 και 10 χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο»

Η πρώτη μεγάλη - αποκλειστική - συνέντευξη του 46χρονου προπονητή, μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με την θεσσαλική ομάδα για την κοινή πορεία τους μέχρι το 2022.

Κώστας Γουργουλιάνης: «Μελετάμε αν η υψηλή θερμοκρασία εμποδίζει τον κορωνοϊό»

Έρευνα της ομάδας του Κώστα Γουργουλιάνη για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της μελέτης – Εάν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα τότε θα φτάσουμε να μεταδίδει στατιστικά σε κάτω από ένα άτομο, για κάθε έναν που θα νοσήσει