24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Ποια είναι τα ταμπού τα οποία κρατούν ακόμα και σήμερα «δέσμιες» τις γυναίκες στο κρεβάτι και δεν τους επιτρέπουν να απολαύσουν τη χαρά του οργασμού;

Οι ανισότητες μεταξύ των δύο φύλων στο χώρο εργασίας ή στην κοινωνική ζωή είναι κάτι που συχνά γίνεται αντικείμενο συζητήσεων και αντιπαραθέσεων. Σπάνια, όμως, ακούμε να γίνεται λόγος για την ανισότητα που επικρατεί και στο… κρεβάτι, με τους άνδρες να κατέχουν κι εκεί τα πρωτεία, τουλάχιστον όσον αφορά στην επίτευξη του οργασμού.

Από το μυαλό στο κρεβάτι: Πέντε γυναικείες φαντασιώσεις έτοιμες για κατανάλωση ....... (pics)

Πριν αρχίσω να μιλάω για γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Το γεγονός ότι κάποια θα τις μοιραστεί μαζί σου δε σημαίνει ότι εσύ θα πρέπει εκείνη ακριβώς τη στιγμή να κατεβάσεις παντελόνι και σώβρακο και να πας για γιουρούσι.

Διάρκεια σεξ: Υπάρχει τεστ που δείχνει αν είστε πάνω από τον μέσο όρο!

Κάθε άντρας (θέλει να) υπερηφανεύεται για τις... επιδόσεις του στο σεξ. Κάθε άντρας (θέλει να) λέει ότι είναι ένας εξαιρετικός εραστής που ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο των υπολοίπων αντρών, τουλάχιστον στην ηλικία του. Τώρα, υπάρχει ένα online τεστ που ξεχωρίζει ποιος είναι όντως πάνω από τον μέσο όρο σεξουαλικών επιδόσεων και ποιος... λέει ψέμματα!

Το ζευγάρι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από το πρώτο μεγάλο lockdown που προκάλεσε η πανδημία...Διασκέδασε με σεξ στην ταράτσα

Η πανδημία του κορονοϊού έχει τρομοκρατήσει όλο τον πλανήτη. Οι άνθρωποι προσπαθούνε με κάθε τρόπο να σταματήσουν την εξάπλωση του ιού κι ένας από αυτούς τους τρόπους ήταν και ο εγκλεισμός στο σπίτι,, έτσι ώστε να περιοριστούν οι κοινωνικές επαφές. Ειδικά στο πρώτο κύμα της πανδημίας, όταν υπήρξε γενικό lockdown παντού, κάθε είδους... διασκέδαση ήταν ευπρόσδεκτη, αφού η μόνιμη παραμονή στο σπίτι... έσπαγε νεύρα!