30 Μαΐου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Τι αποκαλύπτει το σεξ για την προσωπικότητά μας !

Η ερωτική μας συμπεριφορά είναι αποκαλυπτική του χαρακτήρα μας - Ας δούμε σε τι βαθμό το σεξ αποτελεί καθρέπτη της προσωπικότητάς μας
Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο όμως η ερωτική μας συμπεριφορά δεν διαφέρει πολύ από τις υπόλοιπες πτυχές της συμπεριφοράς μας.

To lockdown εκτόξευσε τις πωλήσεις των sex shops στην Ελλάδα

O Βασίλης Κουγιουμτζίδης, ιδιοκτήτης του Sexopolis, μιλά για το πρώτο σε πωλήσεις sex toy. Μπορεί η καραντίνα να πλήττει την πλειονότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, ωστόσο υπάρχει και μια μερίδα που φαίνεται πως καταφέρνει να αναπτυχθεί μέσα στην κρίση του κορωνοϊού – τα sex shops.

Διάρκεια σεξ: Υπάρχει τεστ που δείχνει αν είστε πάνω από τον μέσο όρο!

Κάθε άντρας (θέλει να) υπερηφανεύεται για τις... επιδόσεις του στο σεξ. Κάθε άντρας (θέλει να) λέει ότι είναι ένας εξαιρετικός εραστής που ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο των υπολοίπων αντρών, τουλάχιστον στην ηλικία του.

Τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της Juli Annee έχουν κάνει το Instagram να παραμιλά!

Ο μελαχρινός αυτός πειρασμός διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί, όμορφο πρόσωπο και βλέμμα που υπνωτίζει, ενώ το δυνατό της σημείο, το οποίο μας κάνει να μπαίνουμε συχνά στον λογαριασμό της στο Instagram, είναι τα καλοσχηματισμένα οπίσθια της.