24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Ξεκινούν οι προβολές στο Χατζηγιάννειο - Πρώτη ταινία «Ένα τραγούδι για την Αβάνα»

Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου ξεκινούν οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο. 

Εκατό χρόνια Μελίνα Μερκούρη – Στον κινηματογράφο με ηλεκτρισμό…

Μπορεί να έχουν περάσει 26 χρόνια από το θάνατό της, αλλά η Μελίνα Μερκούρη, παραμένει η πλέον αναγνωρίσιμη Ελληνίδα σε όλο τον κόσμο και για σχεδόν όλους τους Έλληνες "η Μελίνα μας".

Καταγραφή και τεκμηρίωση της συλλογής του Μουσείου Κούκλας

Ξεκίνησε και επίσημα πλέον, η καταγραφή και τεκμηρίωση της συλλογής του Μουσείου Κούκλας, του πρώτου μοναδικού μουσείου θεατρικής κούκλας στην Ελλάδα που λειτουργεί από το 2008 στην πόλη της Λάρισας.

Σοκ με «ταπεινωτική» κωμωδία που κάνει χιούμορ με τον κοροναϊό - Η ταινία «Lockdown all’italiana, μια φθηνή παραγωγή για τις παράνομες σχέσεις εν μέσω πανδημίας, έχει προκαλέσει την κατακραυγή

Οι κακόγουστες αφίσες απεικονίζουν έναν ηλικιωμένο άνδρα με κατεβασμένα παντελόνια, και μια νεαρή και όμορφη γυναίκα με καυτό σορτς. Και αυτό ήταν αρκετό για να προκαλέσει αηδία στους Ιταλούς ακόμη και πριν την κυκλοφορία της ταινίας Lockdown all’italiana την Πέμπτη, μιας κωμωδίας που εκτυλίσσεται την περίοδο του ιταλικού lockdown.

Τιμή ρεκόρ «έπιασε» σε δημοπρασία το σπάνιο «Πρώτο Βιβλίο» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Τα 10 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 8,5 εκατ. ευρώ) άγγιξε η τιμή που «έπιασε» το «First Folio» («Πρώτο Βιβλίο») με τα θεατρικά έργα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, στη δημοπρασία του οίκου Christie’s στη Νέα Υόρκη.