04 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Απίστευτο! Δείτε τι έπαιζε η ΕΡΤ το βράδυ της Κυριακής

Έκπληκτοι έμειναν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ sports το βράδυ της Κυριακής (2/8). Όσοι συντονίστηκαν στο κρατικό κανάλι είδαν να μεταδίδεται σε επανάληψη η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Διήμερο Αρχαίου Δράματος στο Β΄Αρχαίο Θέατρο Λάρισας

Από το εργαστήρι Αρχαίου Δράματος Λαρισαίων Καλλιτεχνών – Συνδιοργανωτές: « Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας» και  « Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λάρισας» ΣΟΦΟΚΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ με το βλέμμα της ΙΣΜΗΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ Στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας στις 26  Αυγούστου 2020

«Η Αόρατη Ζωή της Ευρυδίκης Γκουσμάο» στον θερινό κινηματογράφο

Τη δραματική ταινία «Η Αόρατη Ζωή της Ευρυδίκης Γκουσμάο» προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας από τη Δευτέρα 3 έως Σάββατο 8 Αυγούστου στις 22:30 στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος «Μπαρμπής Βοζαλής» στον Μύλο του Παππά.

"Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός"- Οι παραστάσεις που θα δούμε στην Λάρισα

Με 270 παραστάσεις σε 122 αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία που εδράζουν σε 43 περιφερειακές ενότητες της χώρας αναμένεται να ανοίξει η αυλαία του «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» που υλοποιείται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η γαστρονομική κληρονομιά της Ανατολικής Ρωμυλίας

To νέο ερευνητικό πρόγραμμα/project του Λαογραφικού Ιστορικού Μουσείου Λάρισας  με θέμα «Μια γεύση από Ανατολική Ρωμυλία» ξεκίνησε με το πρώτο στάδιο καταγραφής προφορικών μαρτυριών από κατοίκους της συνοικίας της Φιλιππούπολης.