07 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Έρχεται έκτακτη ρύθμιση για την αποπληρωμή χρεών όσων επλήγησαν από την πανδημία - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Όπως όλα δείχνουν, θέμα εβδομάδων, είναι η νομοθέτηση της έκτακτης ρύθμισης που θα αφορά την αποπληρωμή των χρεών όσων επλήγησαν από την πανδημία του κορωνοϊού σε 12 έως και 24 δόσεις.

Παράταση αναστολής συμβάσεων ως 30 Σεπτεμβρίου

Τη δυνατότητα να θέτουν τους εργαζομένους τους σε αναστολή σύμβασης έως το τέλος Σεπτεμβρίου, προκειμένου να λάβουν από το κράτος την ειδική επιδότηση ύψους έως και 534 ευρώ τον μήνα, δίνει νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προωθεί η κυβέρνηση, σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, οι οποίες δραστηριοποιούνται στους κλάδους του επισιτισμού, πολιτισμού και αθλητισμού καθώς και κάθε άλλου κλάδου πληττόμενου από την πανδημία.

Μέτρα για κορωναϊό στις Τράπεζες: Ποιες συναλλαγές θα γίνονται από σήμερα, Τρίτη μόνο σε ΑΤΜ και i-bank

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για τις συναλλαγές που δεν θα μπορούν να διενεργούν στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, μετά την απόφαση Δ1α/ΓΠ οικ. 48002/2020 για «εφαρμογή του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μη ιατρικής μάσκας σε εμπορικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών, χώρους γραφείων και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού COVID-19».