07 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Σκύλος δίνει «ρέστα»! Κάνει τον πεθαμένο για να μείνει λίγο παραπάνω στο πάρκο! (video)

Ένας πανέξυπνος σκύλος έδωσε «ρέστα» σε πάρκο της Ατλάντα στις ΗΠΑ, όταν έκανε τον πεθαμένο και δεν ήθελε να σηκωθεί από το έδαφος για να φύγει μαζί με το αφεντικό του.

Δελφινάκι χάθηκε στην Αλόννησο και ζήτησε βοήθεια από τους ανθρώπους (video)

Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε στην παραλία Γλυφά Στενή Βάλα στην Αλόννησο, όταν ένα μικρό δελφίνι βγήκε στην άκρη της παραλίας δείχνοντας έτσι πως ήθελε βοήθεια από τους ανθρώπους.

Απάνθρωπο! Φοιτητής στη Λάρισα άφησε τον σκύλο του να πεθάνει σε διαμέρισμα

Μετά από επίμονες διαμαρτυρίες γειτόνων για δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα του 19χρονου φοιτητή, ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για να διαπιστωθεί, δυστυχώς, πως το άτυχο σκυλάκι του φοιτητή βρισκόταν νεκρό μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα.

Απίστευτο! Αγοράκι 23 μηνών φεύγει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο (vid)

Μία… απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που ο γιος της, ηλικίας 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Η αθλιότητα γύρω μας είναι εγκληματική! Κλώτσησε και πέταξε στη θάλασσα ένα γατάκι στη Βάρκιζα (Βίντεο)

Η αθλιότητα και η έλλειψη παιδείας και σεβασμού, κάποιων ανθρώπων γύρω μας είναι εγκληματική. Οι συμπεριφορές αυτές είναι ποινικώς κολάσιμες. Και ο μοναδικός τρόπος για να τιμωρηθούν ψευτόμαγκες που βγάζουν όλη την επιθετικότητά τους σε τετράποδα είναι η παραδειγματική ποινή και ακόμη και η φυλάκιση τους.