Ζώδια σήμερα 24/10: Μέτρα τα υπέρ και τα κατά

Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μας καλεί να επιδείξουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, να τηρήσουμε τους «κανόνες», όχι μόνο στην καθημερινότητα και τη διασκέδασή μας αλλά και τον έρωτα.

Η πρακτικότητα, η λογική και η σκοπιμότητα θα κυριαρχήσουν και κάθε κίνησή μας θα αναλύεται, θα μετρούνται τα υπέρ και τα κατά και μετά, αν κρίνουμε ότι πρέπει γίνει, θα προχωρήσουμε. Θα πάρουμε αποφάσεις, θα κάνουμε σωστή διάκριση και θα επιλέξουμε με γνώμονα το συμφέρον μας. Είναι η ιδανική μέρα για να ξεκινήσουμε μια δίαιτα ή μια σωματική άσκηση.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Παρθένοι και Αιγόκεροι δεν τρελαίνεστε, δεν παρασύρεστε, δε φοβάστε μην κάνετε λάθος, αφού η κάθε σας επιλογή γίνεται με καθαρό μυαλό και όχι με συναισθηματικά κριτήρια.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες έναν περιορισμό θα τον νιώσετε, αλλά πρέπει να στριμωχτείτε για να σκεφτείτε πόσο ακόμα θα ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με τις απερίσκεπτες ενέργειες και τις επιπολαιότητές σας.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Πολλές οι αλλαγές που έχετε δρομολογήσει και μάλλον έχετε μπερδέψει το ταίρι σας. Από την καινούργια όμως εβδομάδα οι συζητήσεις θα φέρουν τις επιθυμητές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Οι επαφές, οι κοινωνικές ή οι επαγγελματικές, με κάποιον θα σας φέρουν πιο κοντά και ένα ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί. Σίγουρα μη χαλάσετε την εικόνα σας σε τρίτους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Μάχεστε για να κρατήσετε μια αναμμένη φλόγα στο δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που το εκτιμά το συντροφικό σας έτερο και θέλει να σας το ανταποδώσει τα μέγιστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Στους δρόμους σας θα έρθουν καταστάσεις που θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Αυτός που είχε φύγει τώρα επιστρέφει και ζητάει άμεσα επανασύνδεση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η εργασία σας σας έχει φέρει σε επαφή με καινούργια πρόσωπα, που σας έχουν τραβήξει τη δύσκολή σας προσοχή. Οι έρωτες και τα πάθη δεν είναι πολύ μακριά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι βατές και οι εύκολες καταστάσεις δεν είναι για εσάς. Στο στόχαστρό σας έχετε βάλει μια προσωπικότητα που χρειάζεται χρόνο και κόπο για να την κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Βγείτε έξω από τα τετριμμένα. Ξέρετε τι αξίζετε, άρα μη χάνεστε μόνο μέσα σε υποθέσεις που είναι μέτριες. Ο νέος μήνας -Νοέμβριος- έχει πολλές οικονομικές απολαβές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Υπάρχουν πολλές και πρακτικές λύσεις στη ζωή, επιτέλους, του ατόμου που έχετε ερωτευτεί. Τώρα ανοίγουν οι δρόμοι για να μπορέσετε να είστε μαζί και μόνιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ο,τι θέλετε να κάνετε και να συζητήσετε με τον άνθρωπό σας, καλύτερα να το μεταφέρετε για τις αρχές του Νοεμβρίου. Είναι μια εποχή που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Κρατήστε επικοινωνιακές αποστάσεις από παλιές σας υποθέσεις που δεν έχουν τίποτα πια να σας προσφέρουν. Οι μέρες του Σκορπιού, προσεχώς, θα φέρουν νέο αέρα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές και νέα ξεκινήματα, ακόμη, στην ερωτική σας ζωή. Η καρδιά σας και το μυαλό σας έχουν μείνει σταματημένα στο παρελθόν. Αλλάξτε φιλοσοφία.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Οι μόνιμες σας σκέψεις τρέχουν γύρω από μια ερωτική ιστορία που έχει πολλά θολά σημεία. Με τον ανάδρομο πάντως Ερμή, ίσως μάθετε και κάτι παραπάνω.