Ζώδια Σήμερα 01/10: Πανσέληνος στον Κριό-Με το ζόρι παντρειά;

1η του μήνα σήμερα και ο Οκτώβριος κάνει δυναμική είσοδο, καθώς ξημερώματα προς τις 2 του μήνα, έχουμε την Πανσέληνο στον Κριό η οποία μας καλεί να πάρουμε θέση μάχης και να διεκδικήσουμε τα καλύτερα για τον εαυτό μας, αδιαφορώντας για τα θέλω ή τις αντιδράσεις των άλλων.

Η ειλικρίνεια των προθέσεων, η επίτευξη των επιδιώξεών μας, αλλά και το να κρατήσουμε κάθε σχέση, χωρίς να κάνουμε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς που είναι κατά μας ή -χειρότερα- είναι αντίθετες με αυτά που πραγματικά θέλουμε είναι το κύριο ζητούμενο. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται κι αυτό το ξέρουμε καλά κι αν γίνει, τότε η κατάληξη δε θα είναι η επιθυμητή. Γι’ αυτό καλούμαστε να ακούσουμε τα «συναισθήματά» μας κι ανάλογα να πορευτούμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, είστεεπικεντρωμένοι στην ικανοποίηση των επιθυμιών και των θέλω σας και εδώ είναι που θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε, αν έρχονται σε αντίθεση με αυτά των άλλων. Κάποια από τις δυο πλευρές θα αναγκαστεί να υποχωρήσει, ανάλογα με το τίμημα!

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, προσπαθείτε να βρείτε την ισορροπία και να μη θιγείτε ερωτικά ή οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα να μη θίξετε και την άλλη πλευρά. Όμως, αναγκαστικά πρέπει να βάλετε πρώτα τον εαυτό σας και να μην βιώνετε καταστάσεις που δε σας αρέσουν

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μια καλύτερη διάθεση για όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου, που θα έχει και θετικό αντίκτυπο σε εργασία και οικογένεια. Το παρελθόν διαγράψτε το από το παρόν σας πλέον!

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ολα τα γήινα ζώδια θα έχουν εύνοια από την ορθοδρόμηση του Πλούτωνα. Αυτό θα φέρει και κάποιες παλιές αισθηματικές υποθέσεις στο παρόν και με πολύ έντονο τρόπο!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Σημαντικές οι αλλαγές που πλησιάζουν στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Είστε έτοιμοι να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τα επιπόλαια πάθη που σας καθυστερούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η συμπεριφορά του συντρόφου σας, τον τελευταίο καιρό, σας κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς. Αυτό το μοτίβο δεν μπορεί να συνεχιστεί, άρα πάρτε τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Είναι μια θετική περίοδος που πρέπει να δείτε σφαιρικά και ώριμα τη δουλειά, την προσωπική σας ζωή, αλλά και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Τραβήξτε διαχωριστικές γραμμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Εχετε κάνει μια μεγάλη αισθηματική επένδυση στη σχέση σας και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τώρα επιθυμείτε να δώσετε ευκαιρίες για να ανανεωθείτε με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είστε έτοιμοι να κάνετε βαθιές τομές σε όλες τις σχέσεις σας, ειδικά τις φιλικές, που σας έχουν κουράσει τα μέγιστα αυτό το διάστημα. Οι ειδήσεις που θα έχετε από μια οικονομική σας υπόθεση θα σας χαροποιήσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πρέπει να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων, και ειδικά των καθημερινών σας δράσεων. Ολα τα αστρολογικά σάς ενισχύουν σε δράσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η διάθεσή σας θα ανέβει καθώς το άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο θα κάνει πλέον πολλά περισσότερα για εσάς και την κοινή σας πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η αισθηματική σας ζωή, όπως πάντα, είναι μπερδεμένη και σίγουρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Είτε με αυτόν που θέλετε είτε μόνοι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε στην ερωτική σας ζωή με όλα αυτά που έχουν στρωθεί μπροστά σας, το καλύτερο σίγουρα θα ήταν απλά να μη δώσετε άμεσα τις απαντήσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είστε εσείς αυτοί που θα δείτε τις πιο μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην οικογένεια και γενικότερα στον προσωπικό σας τομέα. Αφήστε το παρελθόν να φύγει και αυτό από την καθημερινότητά σας.