Σήμερα 18/10: Κάθε τι που κάνεις έχει και ανάλογες συνέπειες..... Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας!

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Σήμερα η μέρα είναι μάλλον απογοητευτική, καθώς το τετράγωνο του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω  μας βάζει περιορισμούς και απαγορεύσεις και θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει την τάξη και την ισορροπία, με μάλλον άκομψο τρόπο, σπρώχνοντάς μας να προσγειωθούμε σε μια απτή πραγματικότητα και να είμαστε λογικοί. Η οριοθέτηση, η «τιμωρία», αλλά και αναγκαστικοί συμβιβασμοί ή ανάληψη περισσότερων ευθυνών και καθηκόντων θα μας κάνουν να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε στο απυρόβλητο και κάθε τι που κάνουμε έχει και επιπτώσεις.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

 

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, καλείστε να παραμερίσετε τα θέλω σας, να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες και να αντιμετωπίσετε προβλήματα με αποφάσεις μάλλον δυσάρεστες, αλλά απαραίτητες. Μια αδικία είναι πολύ πιθανή που θα σας στενοχωρήσει.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, αναγκάζεστε να γίνετε ρεαλιστές και να προβείτε σε ενέργειες που δε σας αρέσουν, αλλά είναι απαραίτητες προκειμένου να καλύψετε πάγιες ανάγκες σας. Για ερωτικές περιπέτειες ούτε λόγος... 

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, η διάψευση των προσδοκιών σας, αλλά και οι λανθασμένες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανές, στα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

Ζώδια σήμερα 18/10 Κριός

Οι απαντήσεις δεν θα είναι ξεκάθαρες σήμερα. Δεν θα είναι όλα τακτοποιημένα και οργανωμένα.

Βγείτε στη φύση με φίλους. Πηγαίνετε μια βόλτα με το ποδήλατο και αισθανθείτε τον άνεμο να σας φυσάει στο πρόσωπο. Η απάντηση ρέει στον αέρα γύρω σας.

Ζώδια σήμερα 18/10 Ταύρος

Οι σκέψεις σας είναι ξεκάθαρες σήμερα, τα πνευματώδη σχόλιά σας θα αντιμετωπιστούν με εκτίμηση. Το χαμόγελό σας χαροποιεί όλους όσους συναντάτε. Μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε εκείνους που πρέπει να τα ακούσουν. Εστιάστε την ενέργειά σας σε όσα αγαπάτε. Η καρδιά σας είναι ζεστή και γενναιόδωρη. Μοιραστείτε την με τους άλλους.

Ζώδια Δίδυμοι

Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις σήμερα. Εμπιστευτείτε τους ανθρώπους περισσότερο από όσο συνήθως. Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα όταν τα προσεγγίζετε με ουδέτερη ή θετική – και όχι αρνητική διάθεση. Ακούστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Προσπαθούν να σας πουν κάτι σημαντικό. Ίσως να μην θέλετε να το ακούσετε τώρα… Αλλά μακροπρόθεσμα, θα είναι προς το συμφέρον όλων.

Ζώδια Καρκίνος

Ίσως σκεφτείτε να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι σήμερα. Βγείτε από το σπίτι και πηγαίνετε μια βόλτα με το αυτοκίνητο μέχρι όπου σας πάει. Έχετε διάθεση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να εξερευνήσετε νέα μέρη και πράγματα. Μπορεί να θελήσετε να μείνετε μακριά από την καθημερινότητά σας για δυο-τρεις μέρες.

Ζώδια Λέων

Το μυαλό σας χρειάζεται νέα ερεθίσματα, για αυτό να είστε σε εγρήγορση και ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, πάρτε έναν υπνάκο. Μην βασίζεστε σε διεγερτικές ουσίες όπως η καφεΐνη για να ανεβείτε. Η απόδοσή τους είναι προσωρινή και μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο νευρικό σας σύστημα.

Ζώδια Παρθένος

Η επικοινωνία ρέει ομαλά σήμερα, επωφεληθείτε και μιλήστε με κόσμο. Είναι σημαντικό να κάνετε συνδέσεις. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάσετε να ξεκινήσετε συζητήσεις. Τα λόγια και ο τόνος της φωνής σας είναι πολύ πειστικά. Θα μπορούσατε να πουλήσετε πάγο σε Εσκιμώο.

Ζώδια Ζυγός

Μην αφήσετε τον φόβο της αποτυχίας ή της επιτυχίας να σας κρατήσει πίσω. Ακόμα κι αν έχετε μια τάση να μείνετε στο παρασκήνιο ή να πάρετε τον εύκολο δρόμο, μην το κάνετε. Μείνετε πιστοί στον στόχο σας. Γίνετε ηγέτες αντί για ακόλουθοι. Απαλλαγείτε από κάθε φόβο και πάρτε τον έλεγχο του πεπρωμένου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ισχυρές σκέψεις διατρέχουν το μυαλό σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να μεταμορφωθούν. Μην σταματάτε να μαθαίνετε από τους άλλους ούτε να ενσωματώνετε και τις αντίθετες απόψεις. Μην αγνοείτε αυτόματα τη γνώμη κάποιου, επειδή έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σας. Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί μια μέρα σαν τη σημερινή.

Ζώδια σήμερα 18/10 Τοξότης

Οι πληροφορίες που έρχονται προς το μέρος σήμερα, μπορεί να είναι αναξιόπιστες. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν σημαντικές απαντήσεις που περιμένουν να ακουστούν… Και θα σας έρθουν όταν δεν τις περιμένετε. Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες δυνατότητες και όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσέξτε κάποιο άτομο που θα θελήσει να σας χειραγωγήσει σήμερα. Είναι πιθανό κάποιος να βάζει λέξεις στο στόμα σας, για να σας κάνει να ενεργήσετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μην πέσετε στην παγίδα. Το μυαλό σας είναι ευάλωτο τώρα. Σκεφτείτε αυτόνομα.

Ζώδια Υδροχόος

Οι πληροφορίες που λαμβάνετε σήμερα μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση. Να θυμάστε ότι χρειάζονται δύο για να ξεκινήσει μια διαφωνία. Παίζετε ισότιμο ρόλο σε οποιαδήποτε σύγκρουση. Αν θέλετε να προωθήσετε την ειρήνη και την αρμονία, θα πρέπει να το δείξετε όχι μόνο με τα λόγια αλλά και με την γλώσσα του σώματος.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχει μεγάλη δύναμη στα λόγια σας σήμερα, για αυτό προσέξτε πώς θα τα χρησιμοποιήσετε. Μπορεί να καταλήξετε να χειραγωγήσετε τις επιλογές κάποιου, εάν δεν είστε προσεκτικοί με τη συμπεριφορά σας. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε στους άλλους την ελευθερία να αποφασίζουν για τον εαυτό τους.

Η φράση - κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

 

ΠΗΓΗ : astrology.gr