Μάιλι Σάιρους: «Κυνηγήθηκα από εξωγήινους ή κατανάλωσα μεγάλη ποσότητα χόρτου»

Η περίεργη εμπειρία που είχε η τραγουδίστρια της ποπ μουσικής - Τι αποκάλυψε σε γνωστό σχεδιαστή μόδας

 

 
Εξομολογήθηκε ότι όχι μόνο είδε αλλά και... κυνηγήθηκε από εξωγήινους. Η απίστευτη ιστορία, που πολλοί θα έλεγαν πως αποτελεί αποκύημα νοσηρής φαντασίας, ανήκει στην τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, Μάιλι Σάιρους.
miley__2_
miley__3_
 


Σε μία από τις συνεντεύξεις της αποφάσισε να κάνει τη.. διαφορά και να μην αποκαλύψει κάποιο πικάντικο στοιχείο για την προσωπική ή επαγγελματική της ζωή. Αντίθετα, επέλεξε να ανακαλέσει μια, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερη εμπειρία από το παρελθόν.

 
Με κάθε... ανατριχιαστική λεπτομέρεια η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε την επαφή της με εξωγήινο, σε συζήτηση που είχε με τον σχεδιαστή μόδας Ρικ Όουενς, στο πλαίσιο συνέντευξης για περιοδικό.

miley__4_
miley__5_
miley__6_


Η τραγουδίστρια ανέφερε στη συνέντευξή της ότι ένιωσε να την κυνηγά ένα UFO, ενώ οδηγούσε στη Νότια Καλιφόρνια.

 
Ωστόσο, προσέθεσε, ότι δεν είναι σίγουρη, γιατί έμοιαζε με το κέρινο ομοίωμα που είχε αγοράσει και βρισκόταν στο αυτοκίνητό της.

«Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψεις είναι να το παρομοιάσεις με ιπτάμενο σύννεφο, που μπροστά του είχε κάτι σαν όχημα με λαμπερό κίτρινο φως. Το είδαμε να πετάει. Ήμασταν στον δρόμο και σταμάτησαν και άλλα αυτοκίνητα να κοιτάξουν», είπε περιγράφοντας την εμπειρία που είχε ενώ οδηγούσε παρέα με έναν φίλο της.

miley__7_
miley__8_
miley__9_


Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε παρενέργειες από «χόρτο» που προμηθεύτηκε από ένα «τύπο» σε φορτηγάκι.