24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Έρευνα: Ποιοι πάχυναν και ποιοι αδυνάτισαν στην περίοδο της καραντίνας

Ο κορονοϊός προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αυτοβελτίωση. Για παράδειγμα από τις 21 Μαρτίου λίγο πριν από την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στη Γερμανία, η αναζήτηση στο Google στρωμάτων για γιόγκα πήρε φωτιά. Επίσης από τότε που άνοιξαν τα ποδηλατάδικα έχει αυξηθεί ο αριθμός των πελατών.

Πώς θα νικήσουμε τη συναισθηματική πείνα τώρα που μένουμε σπίτι

Ηπαραμονή στο σπίτι σε συνδυασμό με το άγχος που μπορεί να έχετε αυτή την περίοδο λόγω των γεγονότων, είναι μια δύσκολη δοκιμασία κυρίως για όσους έχουν παραπανίσια κιλά αλλά και για όσους θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους.

Νηστεία: Αποφύγετε 6 παγίδες που παχαίνουν και μειώστε χοληστερόλη και τριγλυκερίδια

Ανακαλύψτε τις παγίδες που μας παχαίνουν την περίοδο της νηστείας και δείτε αν μέχρι την Κυριακή του Πάσχα θα έχετε παχύνει ή αν θα έχετε μείνει στα κιλά σας και θα έχετε ρυθμίσει και τη χοληστερόλη σας

Αυτές είναι οι απαραίτητες φυτικές πρωτείνες για τη νηστειά

Όταν ακούμε τη λέξη “πρωτεΐνη», το μυαλό των περισσοτέρων πάει στο κρέας. Δεν είναι όμως έτσι: οι ακατέργαστες, ωμές τροφές είναι γεμάτες πρωτεΐνες, επομένως υπάρχουν αμέτρητες υγιεινές επιλογές, ώστε να ακολουθούμε μια ισορροπημένη διατροφή, με το σωστό ποσοστό πρωτεΐνης, εν μέσω της νηστείας της Σαρασκοστής.