Ο Ελον Μασκ γιορτάζει τον θρίαμβο πουλώντας… καυτά κόκκινα σορτσάκια της Tesla newsroom

Με κόκκινα σορτς... που πωλούνται προς 69,240 δολάρια ο Ελον Μασκ γιορτάζει τον θρίαμβό του εναντίον επενδυτών που είχαν στοιχηματίσει εναντίον της Tesla Inc

Ο Έλον Μασκ κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ένα παιδικό του όνειρο, στέλνοντας αστροναύτες για πρώτη φορά στο διάστημα. Η εκπληκτική αυτή επιτυχία δεν είχε μόνο ηθικό αντίκρυσμα, αλλά και οικονομικό, αφού ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX αύξησε τα κέρδη του ούτε λίγο ούτε πολυ, κατά 770 εκατομμύρια δολάρια.  Η εκτόξευση του διαστημοπλοίου SpaceX Crew Dragon προκάλεσε παγκόσμιο ενδιαφέρον. Tώρα ο Μασκ στέλνει μήνυμα σε όλους όσοι είχαν στοιχηματίσει εναντίον της Tesla με short sorts… κοντά κόκκινα σορτσάκια που πωλούνται διαδικτυακά.

O Μασκ αποκάλυψε το προϊόν την Κυριακή που περιλαμβάνεται σε μια κολεξιόν επώνυμων ενδυμάτων στο ηλεκτρονικό κατάστημα των κατασκευαστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Ένα ζευγάρι των σατέν σορτς περιορισμένης έκδοσης θα κόστιζε «Μόνο 69,420 $» αναφέρει σε tweet ο Μασκ – μια πιθανή αναφορά στην τιμή των 420 δολαρίων ανά μετοχή της εταιρείας του το 2018. 

 

Τα σορτς της Tesla πωλούνται εδώ