24 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Πώς φτάσαμε στο κλείσιμο του εργοστασίου της Πίτσος

Κάθε άλλο παρά κεραυνό εν αιθρία αποτελεί το επικείμενο κλείσιμο έως το τέλος του 2020 του εργοστασίου της BSH Οικιακές Συσκευές Α.Β.Ε στο Ρέντη, ήτοι το πρώην εργοστάσιο της ιστορικής βιομηχανίας Πίτσος.

Oι Ισραηλινοί μπαίνουν στην ΕΛΒΟ: Ποιά θα είναι τα νέα οχήματα του ελληνικού στρατού;

Όπως όλα δείχνουν η κοινοπραξία SK Group και η Plasan ισραηλινών συμφερόντων φέρεται να προηγείται στο διαγωνισμό για την απόκτηση της ΕΛΒΟ ωστόσο η διαδικασία εξαγοράς της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 27 Αυγούστου.

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Προσφορά στους πλημμυροπαθείς των Φαρσάλων!

Προσφέρω, Νοιάζομαι, Συμμετέχω! Το δικό μας κατάστημα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα των ανθρώπων της περιοχής των Φαρσάλων που επλήγη από την πρόσφατη θεομηνία προσφέροντας ηλεκτρικές συσκευές στου κατοίκους της.

Facebook: Μποϊκοτάζ από 400 πολυεθνικές – “Κομμένες” οι διαφημίσεις

Άσχημα νέα για το Facebook! Οι διαφημίσεις περισσότερων από 400 εταιρειών, ανάμεσά τους και πολυεθνικές – κολοσσοί όπως Coca – Cola και η Starbucks, “εξαφανίστηκαν” από το Facebook.Οι συγκεκριμένες πολυεθνικές εταιρείες διαμαρτύρονται για την αποτυχία του Facebook να περιορίσει τον λόγο μίσους στην πλατφόρμα του.

Αμερικανικές οργανώσεις προάσπισης των πολιτικών δικαιωμάτων όπως η Anti-Defamation League, NAACP και η Color of Change ξεκίνησαν την εκστρατεία «Stop Hate for Profit» μετά τον φόνο του Φλόιντ και ζήτησαν τη βοήθεια πολυεθνικών εταιρειών προκειμένου να ασκήσουν πιέσεις στο Facebook για να λάβει συγκεκριμένα μέτρα περιορισμού του ρατσιστικού λόγου και του λόγου μίσους.

Οι οργανώσεις υπέβαλαν 10 αιτήματα προς το Facebook, ανάμεσα στα οποία να μπορεί να μιλά με κάποιον εργαζόμενο όποιος χρήστης γίνεται στόχος σοβαρής παρενόχλησης και να δίνεται αποζημίωση στις εταιρείες οι διαφημίσεις των οποίων εμφανίζονται δίπλα σε προσβλητικό περιεχόμενο το οποίο αργότερα αποσύρεται.

Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας συναντήθηκαν την 30ή Ιουνίου με διαφημιστές λίγες ώρες πριν την έναρξη του μποϊκοτάζ που αναμένεται να διαρκέσει ένα μήνα, σύμφωνα με πηγές.

Όμως τα στελέχη δεν προσέφεραν περισσότερες διευκρινίσεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν τη διάδοση του λόγου μίσους στο Facebook.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πάλι το …πέτυχες Αλέξη όταν ΕΛΕΓΕΣ θα πετάξουν τον Βαγγέλη Πλεξίδα από την εταιρία - Στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα η La Farm

Στο ραδιόφωνο, που ΞΑΝΑ …επανίδρυσε, για να μπορούν κατά την κρίση μου, οι «λιβανιστές» του να τον εκθειάζουν και να τον …αποθεώνουν ταυτόχρονα,

Philip Morris: Σε δέκα χρόνια δεν θα υπάρχουν τσιγάρα!

Είδος υπό εξαφάνιση τα τσιγάρα λέει η εταιρεία η οποία εξετάζει την παύση πώλησής τους σε αρκετές αγορέςΗ Philip Morris International Inc. υποστηρίζει ότι σε ορισμένες αγορές τα τσιγάρα μπορεί να αρχίσουν να γίνονται ξεπερασμένα μέσα σε μια δεκαετία, καθώς οι καπνιστές μεταβαίνουν σε εναλλακτικά προϊόντα νικοτίνης.