Δ. Μπόγδανος: Και η Ρευματολογική του ΠΓΝΛ στη μάχη του κορωνοϊού

Στη «μάχη» του κορωνοϊού μπαίνει και η Ρευματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αυτό ανακοίνωσε ο διευθυντής της κ. Δημήτρης Μπόγδανος:

«Από σήμερα, η Ρευματολογική Κλινική της Λάρισας μπαίνει 100% στον αγώνα καταπολέμησης του  COVID-19.

Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την ανάγκη να δράσουμε χωρίς χρονοτριβή, ο υποφαινόμενος Διευθυντής της Κλινικής και οι συνεργάτριες και συνεργάτες μου (ιατροί, νοσηλεύτριες και ερευνητές) ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ με αίσθημα ευθύνης την Κλινική μας στην διοίκηση του Νοσοκομείου μας για να νοσηλεύσει και να θεραπεύσει τους λογαριθμικά αυξανόμενους ασθενείς με COVID-19 από την Κ. Ελλάδα και την υπόλοιπη χώρα.

Η κλινική με τους ασθενείς της θα φιλοξενηθεί σε όμορες κλινικές. Σας βεβαιώνουμε ότι θα επιτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο προς όφελος των 35.000 ρευματοπαθών της Θεσσαλίας και των δοκιμαζόμενων ασθενών με COVID-19.

Φίλες και φίλοι, τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν σε βάρος συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν από τον κορονοιό.

Κάνω έκκληση (σας εκλιπαρώ) δεδομένης της σπουδαιότητας της κατάστασης και της βαρύτητας του φορτίου που σηκώνουν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου μας και όλων των νοσοκομείων της χώρας να προσέχετε τον εαυτό σας και τους οικείους σας, κυρίως τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες».