Αιτήματα… του κορωνοϊού στον Δήμο Λαρισαίων

Η λειτουργία του Γραφείου Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη, φαίνεται ότι λειτουργεί και ειδικότερα αυτή την περίοδο.

Καθημερινά, καταφθάνουν μέσα από το σύγχρονο διαδικτυακό διαχειριστικό σύστημα «novoville» δεκάδες αιτήματα – προβλήματα αλλά και νοοτροπίες…

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Αλεξούλης, με δηλώσεις του στην εκπομπή της ΕΡΤ3 «Μένουμε σπίτι» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Δήμο Λαρισαίων, ώστε, να μπορέσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να διευκολύνει την καθημερινότητα των συμπολιτών, αποδίδοντας, τα εύσημα στις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους καθώς και στους δημότες που συμβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Στάθηκε ιδιαίτερα στις κοινωνικές δομές του Δήμου, όπου αυτή την ώρα σπεύδουν να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια και περισσότερο τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Όμως, δεν λείπουν και τα αιτήματα… του κορωνοϊου. «Μας ζητάνε αν μπορούν να δανειστούν τα αδέσποτα από το δημοτικό κυνοκομείο για να τα πάνε βόλτα. Κάποιος, μάς ζήτησε αιτήσεις για να βγεί για ψώνια. Ένας, άλλος, μας ζήτησε αίτηση για να κάνει ταξίδι για τάμα.Άλλος, μας ζήτησε να δηλώσει τον σκύλο του και το όνομα του και πολλά άλλα…».

 

Πολλά αιτήματα αφορούν το καθαρισμό των δρόμων και Κοινόχρηστων Χώρων, όπου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, «όμως, χρειάζεται η συμβολή όλων για να διατηρήσουμε την πόλη την καθαρή», υποστήριξε, ο κ. Αλεξούλης που συνέστησε υπομονή και κουράγιο, ώστε, «όλοι μαζί να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν με λιγότερες απώλειες, τον κορωνοίό».

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Ευάγγελος Μητρούσιας

ΠΗΓΗ: ert.gr