10 τα σημερινά κρούσματα Κορονοϊού στη Λάρισα

Δέκα είναι τελικά τα κρούσματα στη Λάρισα σήμερα σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ και όχι 7 όπως ανακοινώθηκαν νωρις το απόγευμα από την περιφέρεια. Αξίζει να τονιστει ότι και χθες είχαν ανακοινωθεί 4 στη Λάρισα από την περιφέρεια και 6 τελικά από τον ΕΟΔΥ.

Τα σημερινά συνολικά κρούσματα στη Θεσσαλία με βάση την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είναι 14, ήτοι 10 στη Λάρισα, τρία στη Μαγνησία και ένα στα Τρίκαλα.

Για το πώς κινείται ο κορονοϊός έχει ήδη ενημερώσει ο ΕΟΔΥ με την ανακοίνωσή του για τα 152 νέα κρούσματα του τελευταίου 24ώρου στην χώρα μας.Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο πού ακριβώς εντοπίστηκε ο κορονοϊός στην Ελλάδα.

Μόλις 25 είναι τα “εισαγόμενα” κρούσματα (σ.σ. 22 στις πύλες εισόδου και 3 που αφορούν σε τουρίστες που προσήλθαν αυτοβούλως για έλεγχο).

Η Θεσσαλονίκη φαίνεται να αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς καταγράφει 43 από τα 152 νέα κρούσματα, ενώ έπεται η Αττική με 26.Από εκεί και πέρα υπάρχουν και 22 (!) ακόμη περιοχές στην Ελλάδα, στις οποίες εντοπίστηκαν κρούσματα του φονικού ιού.