04 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου Πολυνέρι-Λεύκη

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η βελτίωση του δρόμου που συνδέει το Πολυνέρι με τη Λεύκη, στη διανομαρχιακή οδό Λάρισα - προς όρια νομού Καρδίτσας. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 371.900 ευρώ χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες αποκατάστασης οδού σε θέσεις που απαιτείται, εργασίες αποκατάστασης και ενίσχυσης στρώσεων οδοστρωσίας και εκ νέου ασφαλτόστρωση της οδού, εργασίες συμπλήρωσης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης καθώς και εργασίες ασφάλισης της οδού.

Πρόγραμμα αγωγής υγείας από την 4η ΤΟΜΥ Αμπελοκήπων στην κατασκήνωση στη πόλη

Οι μικροί κατασκηνωτές του προγράμματος «Κατασκήνωση στην Πόλη» του Δήμου Λαρισαίων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν από την 4η ΤΟ.Μ.Υ. Αμπελοκήπων Λάρισας για ένα ιδιαιτέρως σημαντικό κεφάλαιο της καθημερινότητάς μας, την προστασία και πρόληψη από τις ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού, τη συχνότερη αιτία νόσησης των παιδιών.

Μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας στην Αλόννησο για εικονική κατάδυση στο ναυάγιο της Περιστέρας και μαθήματα υποβρύχιας αρχαιολογίας

Μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, έζησαν μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Θεσσαλίας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες από την Περιφέρεια στην Αλόννησο με αφορμή τα εγκαίνια του πρώτου Υποθαλάσσιου Μουσείου στη χώρα. Τα παιδιά συμμετείχαν στο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα γνωριμίας με τον μαγικό κόσμο της υποθαλάσσιας αρχαιολογίας, στο Κέντρο Ενημέρωσης Υποθαλάσσιων Μουσείων στη Χώρα της Αλοννήσου και με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών που διαθέτει το Κέντρο, έκαναν εικονική, ψηφιακή κατάδυση στον «Παρθενώνα των ναυαγίων», το αρχαιότερο επισκέψιμο υποθαλάσσιο μουσείο στον κόσμο, στη νησίδα Περιστέρα.

Ο νομός Λάρισας πρώτος σε έκταση εγκατάστασης φωτοβολταϊκών

Στη Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία καθορίζονται τα όρια για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών έως 1 MW, σε αγροτεμάχια που χαρακτηρίζονται ως αγροτική γη υψηλής παραγωγικότητας, ανά περιφερειακή ενότητα.

Σήμερα στη Λάρισα κηδεία του άτυχου μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Το δικό της δράμα ζει οικογένεια Λαρισαίων που είδε το τετράχρονο αγοράκι της να χάνει τη μάχη για τη ζωή σε μεγάλο νοσοκομείο των Αθηνών. Το αγοράκι αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και παρά τις προσπάθειες γιατρών και οικογένειας δεν τα κατάφερε.

Συναγερμός στη Λάρισα μετά από τρία κρούσματα κορωνοϊού!Η γυναίκα η οποία βρέθηκε θετική, είναι ειδικευόμενη του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ύστερα από τον εντοπισμό τριών νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ο ένας εκ των δύο ανδρών ήταν καλεσμένος σε γάμο που τελέστηκε στην περιοχή, προκαλώντας ανησυχία για πιθανή διασπορά του ιού.