01 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Στα καστανοπερίβολα των Αμπελακίων που επλήγησαν από ανεμοθύελλα και βροχοπτώσεις επισκέφθηκαν ΕΛΓΑ και Δήμος

Την πληγείσα περιοχή από την πρόσφατη ανεμοθύελλα και ισχυρή βροχόπτωση, επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο από το δήμο Τεμπών και τον ΕΛΓΑ, με επικεφαλής το δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη, και τον επόπτη του ΕΛΓΑ της Π.Ε. Λάρισας κ. Βασ. Σπανό.

Μ. Χαρακόπουλος: Κίνδυνοι από κακόβουλα fake news για πανδημία και κυβερνοεπιθέσεις

«Πιστεύω ότι θα πρέπει να εστιάσουμε πιο αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της διάδοσης, κυρίως μέσω του διαδικτύου, fakenews για την πανδημία, την παραπλάνηση και τη χειραγώγηση των πολιτών, αλλά και των κυβερνοεπιθέσεων και άλλων κακόβουλων παρεμβάσεων».

Ε. Λιακούλη: «Απογοήτευση! Κανένα σχέδιο για αγρότες –κτηνοτρόφους Φαρσάλων και Καρδίτσας»

Κανένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα των Φαρσάλων και της ευρύτερης περιοχής της Καρδίτσας, μετά τις καταστροφικές συνέπειες του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», δεν κατάφερε να παρουσιάσει στη Βουλή η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή, απαντώντας ζωντανά στη Βουλή, σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής ν. Λάρισας Ευαγγελίας Λιακούλη.

ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας: Προβλέψιμος ο «Ιανός»

 Στις 18/9 εκδηλώθηκαν σε περιοχές της Θεσσαλίας (Καρδίτσας, Φαρσάλων, Αλμυρού) τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνόδευσαν τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανός» με τεράστιες καταστροφές στη γεωργία, την οικονομία και την κοινωνία των περιοχών αυτών και με απώλεια της ζωής τεσσάρων ανθρώπων.

Το Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης στον θερινό κινηματογράφο

Η κεντρική εκδήλωση του 8oυ Πανθεσσαλικού Φεστιβάλ Ποίησης που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τις εκδόσεις “Θράκα”, θα πραγματοποιηθεί ζωντανά, τηρώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες για τον covid 19, στον θερινό κινηματογράφο στον Μύλο του Παππά, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα.