Έξαλλοι Ιταλοί δήμαρχοι: «Είστε ηλίθιοι - Καθίστε στο σπίτι σας»

«Γιατί φωνάζετε κομμώτριες στο σπίτι; Ποιος θα σας δει;», αναρωτιέται σε έξαλλη κατάσταση ένας δήμαρχος


Οκορονοϊός έχει αποδείξει με κάθε πιθανό τρόπο ότι δεν είναι για να παίζεις μαζί του. Δεν διαχωρίζει νέους από ηλικιωμένους, δεν καταλαβαίνει από σύνορα, δεν δείχνει έλεος, γενικότερα. Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που η Ιταλία το γνωρίζει πολύ καλά, καθώς έχει από καιρό ξεπεράσει την Κίνα σε νεκρούς και καθημερινά καταγράφει εκατοντάδες θύματα.

 

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ακόμη και αυτά τα αριθμητικά δεδομένα δεν είναι ικανά να σταματήσουν κάποιους γείτονές μας Ιταλούς από το να βγουν από τα σπίτια τους και να κάνουν τη βόλτα τους ή, ακόμη, να καλέσουν κομμώτριες στο σπίτι για να φτιάξουν τα μαλλιά τους. Έτσι, δήμαρχοι πόλεων κάνουν έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον δικό τους, μοναδικό, ιταλιάνικο τρόπο στους πολίτες να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των Αρχών.

 

Κάπου εκεί, το ταμπεραμέντο ξεχειλίζει, τα αίματα ανέβουν, οι δήμαρχοι βγαίνουν εκτός εαυτού και «στολίζουν» για τα καλά όσους αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Και, φυσικά, χαρίζουν άφθονο γέλιο και γίνονται viral στο Διαδίκτυο.

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr