30 Νοεμβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Κορωνοϊός: Τα δύο πρώτα εμβόλια θα χορηγηθούν στους Αμερικανούς πριν από τα Χριστούγεννα

Τα δύο πρώτα εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού θα χορηγηθούν στους Αμερικανούς πριν από τα Χριστούγεννα, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Αλεξ Αζαρ μετά την ανακοίνωση της Moderna Inc ότι καταθέτει σήμερα αίτηση έγκρισης στις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, μία εμβομάδα μετά τις BionTech/Pfizer.

Μέρκελ: Η Τουρκία έχει επιθετικό και προκλητικό χαρακτήρα στη Μεσόγειο

Για «επιθετικό» και «προκλητικό» χαρακτήρα σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην Μεσόγειο από την πλευρά της Τουρκίας, έκανε λόγο η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ. Παράλληλα, χαρακτήρισε «καλό σημάδι» το γεγονός ότι το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis επέστρεψε σε τουρκικό λιμάνι.

Στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου οι αποφάσεις για την Τουρκία

«Το χρονοδιάγραμμα είναι ξεκάθαρο και είναι η Σύνοδος του Δεκεμβρίου», σημείωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικών υποθέσεων, αναφορικά με τις αποφάσεις για την Τουρκία.

Κομισιόν: Στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου οι αποφάσεις για την Τουρκία - "Τα πάντα είναι στο τραπέζι"

"Τα πάντα είναι στο τραπέζι" τόνισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα εξωτερικών υποθέσεων, Πίτερ Στάνο αναφερόμενος στην Τουρκία και είπε ότι "οι ηγέτες των κρατών-μελών θα αποφασίσουν στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούν"..

Κορονοϊός – Έρευνα: Οι εμβολιασμοί δεν θα σταματήσουν την εξέλιξη του ιού-Μπορεί να γίνει πιο ανθεκτικός

Αμερικανοί επιστήμονες επισημαίνουν ότι το «φρενάρισμα» της μετάδοσης του ιού μέσω των εμβολιασμών, αποτελεί παράγοντα-κλειδί για την εξέλιξη της αντίστασης του.