Θρίλερ με καταδίωξη διευθύντριας των ΕΛΤΑ

Αδίστακτοι καταδίωξαν διευθύντρια των ΕΛΤΑ που ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον γιο της, για να της πάρουν τα χρήματα για τις συντάξεις.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η διευθύντρια των ΕΛΤΑ στα Σαγέικα Αχαΐας. Την καταδίωξαν οπλισμένοι ληστές στην εθνική Πατρών-Πύργου ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν το 2χρονο παιδί της. Η γυναίκα είχε μαζί της τα χρήματα για την πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων.

Για δύο περίπου χιλιόμετρα δύο ληστές που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού την απειλούσαν με όπλο και μάλιστα ο ένας έπεσε πάνω στο καπό του οχήματός της για να την σταματήσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Μάνθα Γκοτσοπούλου κράτησε την ψυχραιμία της αν και στο αυτοκίνητο βρισκόταν και το μόλις 2 ετών παιδί της. Οδήγησε με δυσκολία μέχρι το χωριό της αν και οι ληστές ήταν αδίστακτοι και την ακολούθησαν ακόμα και εκεί. Όμως όταν είδαν ότι μαζευόταν κόσμος, μετά και από έκκληση της γυναίκας, έφυγαν.

Η ίδια θα πλήρωνε το πρωί συντάξεις και επιδόματα, κάτι που φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν. Οι αστυνομικοί “χτένισαν” την περιοχή αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες.