Τα ξαναέβαλε με τον Σωτήρη Τσιόδρα ο Κυριάκος Βελόπουλος- Κόντρα με Θεοχάρη στη Βουλή

Κόντρα μεταξύ του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη κσι του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου προκάλεσαν οι αιχμές του δεύτερου κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Κυριάκος Βελόπουλος βάζει στο στόχαστρο του τον γνωστό λοιμωξιολογο χωρίς μάλιστα να έχει προκληθεί.

Ο Χάρης Θεοχαρης απάντησε με νόημα στον Βελόπουλο ότι η κυβέρνηση ακούει τους επιστήμονες και όχι τα γιατροσόφια.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: "Σε αυτή την υγειονομική επιτροπή είναι 25 άνθρωποι, όλοι τους λαμπροί επιστήμονες και χωρίς κομματικές περγαμηνές. Η Νέα Δημοκρατία απέδειξε πως κυβερνά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι ακούει την επιστήμη. Την επιστήμη, όχι τα γιατροσόφια. Ακούγοντας την επιστήμη φέραμε αυτό το αποτέλεσμα και αυτό το αποτέλεσμα δεν θα το ρισκάρουμε ούτε για εσάς ούτε για εμάς, γιατί σεβόμαστε και τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας".

Ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος ενοχλήθηκε από τη λέξη "γιατροσόφια", δεν άφησε τα πυρά αναπάντητα και επιτέθηκε ξανά τόσο κατά του κ. Τσιόδρα όσο και κατά του κ. Θεοχάρη με αναφορές και σε ανασχηματισμό. "Δεν ξέρω τι δουλειά κάνει ο κ. Θεοχάρης και πού έχει δουλέψει στη ζωή του. Εγώ, καθημερινά, εργάζομαι για τη δική μου δουλειά και δεν σηκώνω κουβέντα από κανέναν". Μάλιστα, χαρακτήρισε "γιατροσόφια" τα εμβόλια για τον Η1Ν1 που είχε παραγγείλει η Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση.

Ο κ. Βελόπουλος, μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: "Τα γιατροσόφια, όπως υπονοήσατε, είναι τα γιατροσόφια των εμβολίων επί Νέας Δημοκρατίας που φέρεται να κόστισαν 50 εκατομμύρια εμβόλια και καλά που ήταν η Ξενογιαννακοπούλου και τα μπλόκαρε. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί, οι ίδιοι άνθρωποι ήταν και τότε Τσιόδρας και Κοντοζαμάνης, μην τα ξεχνάτε αυτά. Εγώ δεν χτυπάω προσωπικά κανέναν. Μπορείτε όσο θέλετε να κολακεύετε τον πρωθυπουργό, για να παραμείνετε στον ανασχηματισμό . Εγώ θέλω να παραμείνετε. Δεν ξέρω όμως αν θέλει ο πρωθυπουργός".

 

 

ΠΗΓΗ : thetoc.gr