Στην εντατική μετά από σύγκρουση με… αγριογούρουνο!

Δέκα ημέρες κλείνει, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ο 63χρονος οδηγός που ξημερώματα 19ης Μαΐου, είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας, με αγριογούρουνο.

 


Αιτία του φοβερού τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη και δεύτερο όχημα, ήταν ένα μεγάλο αγριογούρουνο το οποίο χτύπησε με το αυτοκίνητό του ο 63χρονος πριν βγει εκτός δρόμου και χτυπήσει σε κολόνα φωτισμού και σε ελιά.
Ο 63χρονος απεγκλωβίστηκε από πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ πολυτραυματίας στο Νοσοκομείο Λαμίας. Τα κατάγματα στο θώρακα, υποχρέωσαν την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

powered by Rubicon Project
Το ευχάριστο νέο είναι ότι από το βράδυ της Τετάρτης δείχνει σημάδια βελτίωσης και οι δικοί του άνθρωποι μπορούν να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που σε αυτόν τον δρόμο αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει τροχαία νυχτερινές ή πολύ πρωινές ώρες. Μέχρι τώρα ο απολογισμός ήταν σοβαρές ή μικρότερες υλικές ζημιές, όπως αποδείχθηκε όμως, ήταν καθαρά θέμα τύχης (ή μάλλον ατυχίας) να συμβεί κάτι σοβαρότερο. Ομοίως αγριογούρουνα έχουν προκαλέσει πολλά τροχαία στη Δυτική Φθιώτιδα, ενώ από τον περασμένο χρόνο και μέχρι σήμερα, κοπάδια από τα άγρια αυτά θηλαστικά κάνουν «βόλτες» τα βράδια στη συνοικία των «Δημοσιοϋπαλληλικών» στη δυτική Λαμία.

Πηγή: lamiareport