Στην αντεπίθεση ο Παπαστεργίου για το φιάσκο με τις μάσκες - Δεν υπάρχουν νέες προδιαγραφές

Συνεχίζεται το φιάσκο με τις μάσκες, μετά και τις νέες καταγγελίες του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του OPEN, είπε ότι οι αρμόδιοι του Υπουργείου Υγείας είχαν ενημερωθεί από την ΚΕΔΕ για την ακαταλληλότητα των μασκών, χωρίς να δώσουν κάποια διευκρίνιση.

Ο κ. Παπαστεργίου δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί, ερωτηθείς για τις νέες προδιαγραφές υπό τις οποίες οι προμηθευτές θα φτιάξουν τις καινούργιες μάσκες, απάντησε ότι μέχρι τώρα, η ΚΕΔΕ δεν έχει καμία ενημέρωση.

«Έχω δώσει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται στο Μαξίμου» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, αποφεύγοντας να κατονομάσει πρόσωπα του Υπουργείου Υγείας που γνώριζαν το λάθος αλλά... αδιαφόρησαν, σύμφωνα με τα λεγομενά του. "Δεν μπορώ να δεχθώ, και θεώρησα άδικο την αόριστη αναφορά ότι φταίει η ΚΕΔΕ" σημείωσε.

Ωστόσο ο κ. Παπαστεργίου δεν διευκρίνισε αν ενημέρωσε εγγράφως το υπουργείο Υγείας ή το έκανε ανεπίσημα. Ενημέρωση που σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, δεν επιβεβαιώνει μέχρι αυτήν την ώρα το υπουργείο.