Ποιος είναι ο πρώην βουλευτής που χειρούργησε με τον "ψευτογιατρό"- Από τη ΝΔ στους ΑΝΕΛ

Υπο έρευνα βρίσκεται ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετέπειτα των ΑΝΕΛ, αφού λόγω μνημονίου αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία, που καταγγέλθηκε από ασθενή του ψευτογιατρού Νικόλαου Κοντοστάθη, ότι του έκανε χειρουργείο με παρόντα μέσα στο χειρουργείο και τον περίφημο Κόντο.

Ο πρώην βουλευτής εξελέγη με τη Νέα Δημοκρατία δυο φορές και έφθασε να γίνει υπουργός σε παραγωγικό υπουργείο. Ηταν από τους πιο ομιλητικούς και παρεμβατικούς υπουργούς την εποχή πρό της κρίσης και εμφανιζόταν πολύ συχνά στις τηλεοράσεις. Μάλιστα εξ αιτίας ακριβώς αυτής της δραστηριότητας που ανέπτυσσε ορίστηκε μετά την αποχώρηση από την Κυβέρνηση και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Η θητεία του στο κυβερνών κόμμα έληξε την εποχή του μνημονίου Σαμαρά, όταν αποχώρησε από το κόμμα και προσχώρησε στους ΑΝΕΛ. Εξελέγη μάλιστα και βουλευτής αλλά μετά από λίγο καιρό τα έσπασε με τον Πάνο Καμμένο. Τελικά αποσύρθηκε από την πολιτική και αφοσιώθηκε στην Ιατρική.

Ο πρώην βουλευτής βρίσκεται υπό έρευνα αλλά δεν είναι καθόλου δεδομένο ότι είχε κάποια σχέση με τον ψευτογιατρό και μπορεί κάλλιστα να έχει πέσει και αυτός θύμα απάτης. Πάντως προκαλεί εντύπωση ότι βρέθηκε στο ίδιο χειρουργείο με τον Νικόλαο Κοντοστάθη και δεν κατάλαβε ότι αυτός ήταν απατεώνας.. Μάλιστα όπως κατέθεσε ο ασθενής του γιατρού μαϊμού, τόσο ο πρώην βουλευτής όσο και ο άλλος γιατρός φαίνεται πως διατηρούσαν φιλική σχέση με τον Κοντοστάθη.

Οπως κατέθεσε ο ασθενής, "ο πρώην βουλευτής που με χειρούργησε, ο άλλος που με σύστησε στον Κόντο και ένας ακόμη, που ήταν στο χειρουργείο, μετά μου είπαν πως από εδώ και πέρα να μιλάω με τον Νίκο (Κόντο), που είναι εξαίρετος επιστήμονας”.

Πώς περιγράφει το χειρουργείο το θύμα του ψευτογιατρού:

Στις 11 Οκτωβρίου 2018 θα γινόταν η εγχείρηση και μία μέρα νωρίτερα έκανα εισαγωγή. Ήρθε στο κρεβάτι μου μαζί με έναν αναισθησιολόγο. Η εγχείρηση θα είναι 10-12 ώρες μου είπε, και θα πάνε όλα καλά. Μετά ήρθε ο νευροχειρουργός που με είχε συστήσει στον Κόντο. Ήρθαν μαζί. Πήραν αίμα, έκαναν αξονικές, με ξύρισαν κάτω από τη μασχάλη για το χειρουργείο. Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου έδωσαν άλλες 20.000 ευρώ στη ρεσεψιόν. Το χειρουργείο διήρκεσε από τις 09:00 έως τις 16:00. Βγήκα από το χειρουργείο, μετά έξι ημέρες στην εντατική και μετά σε θάλαμο νοσηλείας".

Ο πρώην βουλευτής και το… κομμένο πλευρό

Η περιγραφή του άτυχου άνδρα είναι συγκλονιστική για τα όσα βίωσε μετά το χειρουργείο: "Μου είχαν κόψει λίγο ένα πλευρό, και είχαν αδειάσει τον αέρα από έναν πνεύμονα. Η τομή ήταν από την σπονδυλική στήλη έως μπροστά στο στήθος. Στο χειρουργείο μου είπαν ότι ήταν και ο Κόντος. Είδα το κανάλι των νευρώνων μου έλεγε και κούναγες και τα δύο πόδια, αλλά εγώ δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα. Το χειρουργείο το έκανε ο πρώην βουλευτής, ενώ μέσα ήταν ο νευροχειρουργός που μου είχε συστήσει τον Κόντο, ένας ακόμη χειρουργός και ο ίδιος ο Κόντος.

Μετά από 10 μέρες όπου δεχόμουν συνεχή τηλεφωνήματα ενδιαφέροντος από τον Κόντο, ήρθε στο σπίτι μου και του δώσαμε άλλες 30.000 ευρώ. Σαράντα μέρες μετά ήμουν ακόμη στο κρεβάτι, πονούσα φρικτά από το κομμένο πλευρό και δεν μπορούσα να αναπνεύσω καλά. Όταν διαμαρτυρήθηκα μου είπε πως θα με αναλάβει μία φυσιοθεραπεύτρια πολύ καλή που έχει έρθει από την Αμερική, την Πέπα. Παίρνει 60 ευρώ την ώρα και χρειάζεσαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Είχε έρθει αυτή, αλλά κάποια στιγμή την είχα ρωτήσει πως λέγεται ο μυς πίσω από το πόδι (δικέφαλος) και εκείνη δεν ήξερε να μου απαντήσει, κάτι που είχε κάνει εντύπωση".

 

ΠΗΓΗ : thetoc.gr