Απάντηση Πέτσα σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο πανικός τους προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις σε βάρος της ίδιας της πατρίδας μας

«Ματαιοπονεί ο ΣΥΡΙΖΑ αν πιστεύει ότι κάνοντας μικροπολιτική στο ζήτημα της Αγίας Σοφίας μπορεί να διαρρήξει την εθνική ενότητα», σημειώνει ο Στέλιος Πέτσας.

Σε απάντησή του στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ότι όλος ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την προσβολή μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει άλλη άποψη. «Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας.», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας.


Ολόκληρη η ανακοίνωση του Στέλιου Πέτσα
Η Τουρκία φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βαθύτατη προσβολή και την ύβρη της μετατροπής της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με όλο τον πολιτισμένο κόσμο, έχει άλλη άποψη. Ο πανικός του εξαιτίας των συνεχών, ανατριχιαστικών, αποκαλύψεων για τις παρακρατικές μεθοδεύσεις στη διάρκεια των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα, προσλαμβάνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σε βάρος πλέον της ίδιας της Πατρίδας μας.

Ματαιοπονούν, όμως, όσοι νομίζουν ότι κάνοντας μικροπολιτική στο θέμα της Αγιάς Σοφιάς, μπορούν να διαρρήξουν την εθνική ενότητα που απαιτεί ο Ελληνισμός. Όσο για την «ενεργητική εξωτερική πολιτική» τους, οι Έλληνες προτιμούν να την ξεχάσουν.

Πηγή: iefimerida.gr