26 Οκτωβρίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Στις εργασίες γεωφυσικής διασκόπησης υπεδάφους στην αρχαία Κραννώνα ο Θανάσης Νασιακόπουλος

Τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Κραννώνας, όπου με επιτυχία πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά η γεωφυσική διασκόπηση του υπεδάφους, επισκέφθηκε κλιμάκιο του Δήμου Κιλελέρ με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θανάση Νασιακόπουλο.

Κατέρρευσε τμήμα τοίχου με πλακάκια στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου Κρανέας Ελασσόνας

Το Δημοτικό Σχολείο Κρανέας Ελασσόνας επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δυτικού Τομέα κ. Αθ. Καλιακούδα και τον δημοτικό σύμβουλο Δ.Ε. Αντιχασίων κ. Κ. Κορακίδη.

Δήμος Τυρνάβου: Αναβαθμίζει τις παιδικές χαρές

Ικανοποίηση από την πρόοδο των εργασιών αναβάθμισης των παιδικών χαρών στις δημοτικές της ενότητες, επικρατεί στις τάξεις της Δημοτικής Αρχής Τυρνάβου, μετά και την επιθεώρηση που πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών- Πολεοδομίας Γιώργος Σακούτσιος,

Έντονη αντίδραση του δήμαρχου Τεμπών για τη δημιουργία παράνομης χωματερής

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης σχετικά με τη δημιουργία παράνομης χωματερής, από ασυνείδητους επαγγελματίες και μη οι οποίοι εναποθέτουν διάφορα ογκώδη και άχρηστα υλικά πλησίον της έδρας του Δήμου στο Μακρυχώρι.

Δήμος Ελασσόνας: «Δεν θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου»

Από το Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι λόγω των έκτακτων επιδημιολογικών συνθήκων και σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 67269/13.10.2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα πραγματοποιηθούν στην Ελασσόνα και τις κοινότητες του δήμου οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη κόστους- οφέλους για το ημιτελές φράγμα Αγιονερίου στην Ελασσόνα

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η μελέτη σκοπιμότητας για το φράγμα Αγιονερίου στην Ελασσόνα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση της μελέτης, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.