07 Αυγούστου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Δήμο Τυρνάβου: Στις 31 Αυγούστου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά

Από το Δήμο Τυρνάβου υπενθυμίζεται ότι στις 31 Αυγούστου 2020 λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ και της ΚΕΔΕ για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Τύρναβος: Έστησαν τρικούβερτο γλέντι παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Ο δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας μίλησε για το φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούνται σε γάμους που πραγματοποιούνται στην περιοχή, καταδικάζοντας τις εκδηλώσεις αυτές την περίοδο της έξαρσης της πανδημίας.

Δήμος Ελασσόνας "Συνεργασία Δήμου - Αστυνομίας - ιδιωτών για τη διαχείριση των αδέσποτων"

Παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο Ελασσόνας για το θέμα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων στην πόλη και τις κοινότητες, την οποία συγκάλεσε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και στην οποία συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γ. Κατσιούρας, ο ιδιώτης κτηνίατρος κ. Γ. Παπαλεξίου και ο συνεργάτης του δήμου για τα αδέσποτα κ. Αντ. Λιάνος.

Στις χαλαζόπληκτες αγροτικές περιοχές των Φαρσάλων ο Β. Κόκκαλης (φωτ.)

Αυτοψία σε αγροτικές περιοχές της επαρχίας Φαρσάλων που προ ημερών χτυπήθηκαν από χαλάζι με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρότατες ζημιές χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών, πραγματοποίησε ο αναπληρωτής τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Λάρισας κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Έκτακτη σύσκεψη στην Ελασσόνα - Ν.Γάτσας: Κρούσματα μηδέν αλλά η αγωνία παραμένει...

Έκτακτη σύσκεψη με τους αντιδημάρχους είχε χθες ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό των μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Γιάννης Κόκουρας: Ακολουθεί η προκήρυξη για την προμήθεια νέου απορριμματοφόρου

Στην ανανέωση του εξοπλισμού του Αμαξοστασίου και όχι μόνο προχωράει η δημοτική αρχή Τυρνάβου, με πρόγραμμα και σχεδιασμό. Ήδη έχουν πιάσει δουλειά τα δύο πρώτα μηχανήματα που απέκτησε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Φιλόδημος», ένα τριαξονικό και ένα τετραξονικό χωματουργικό αυτοκίνητο, τα οποία βρίσκονται στο αμαξοστάσιο, εδώ και 10 μέρες.