04 Ιουνίου, 2020

live

patsiaouras

Ροή Ειδήσεων

Δήμος Ελασσόνας: Συνεχίζονται οι απολυμάνσεις κοινόχρηστων χώρων και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελασσόνας από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας .

Oπαδικοί βανδαλισμοί στην Ελασσόνα - Γάτσας: Ζήτησα να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά της ομάδας των οπαδών(φωτ.)

Εκτεταμένοι βανδαλισμοί σε δημοτικά κτίρια και δημόσιους χώρους της Ελασσόνας σημειώθηκαν σήμερα Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 κατά τις πρωινές ώρες από οπαδούς ποδοσφαιρικής ομάδας, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Ελασσόνας κ. Γ. Κατσιούρα.

Εσκίογλου: Μετά από δεκαετίες, η επαρχία Φαρσάλων έχει διαρκή υγειονομική κάλυψη για έκτακτα περιστατικά

«Η επαρχία Φαρσάλων επιτέλους μετά από χρόνια, απέκτησε τη στοιχειώδη υγειονομική κάλυψη για έκτακτα περιστατικά». Με αυτή τη φράση ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου συνεχάρη τους διασώστες του Τομέα ΕΚΑΒ Φαρσάλων, κατά την επίσκεψή του στο χώρο όπου στεγάζονται, στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Στόμιο: Αξιοποιείται με ξαπλώστρες η πλαζ δίπλα στο λιμάνι

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς την περασμένη Παρασκευή και δημοσιεύθηκε χθες η σχετική προκήρυξη δημοπρασίας παραχώρησης, ως το τέλος του 2022, χώρων παραπλεύρως του αλιευτικού καταφυγίου Στομίου για τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλώστρων.