Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα τον Λέβι Γκαρσία

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημη την απόκτηση του Λέβι Γκαρσία από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον 22χρονο εξτρέμ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο.

Παίκτης της ΑΕΚ και τυπικά, είναι ο Λέβι Γκαρσία. Ο 22χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ανακοινώθηκε πριν λίγο κι επίσημα από την Ένωση. Η συμφωνία είναι πενταετής και στην Ένωση κοστίζει 2,2 εκατομμύρια η αγορά του 60% των δικαιωμάτων του, ενώ με κάποια προβλεπόμενα μπόνους, πιθανότατα το συνολικό ποσό θα φτάσει στα 2,5 εκατ.

Ο πρώην πλέον παίκτης της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, πέρασε ιατρικά και εργομετρικά τεστ, νωρίτερα σήμερα, Τετάρτη, και στην συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, μαζί με τους εκπροσώπους του και δικηγόρο της ομάδας του Ισραήλ.

Ο Γκαρσία πέρασε την Τρίτη συνολικά οκτώ ώρες στο ιατρικό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται η ΑΕΚ και περίπου άλλες τόσες σήμερα, για τα εργομετρικά τεστ. Βλέπετε το ποσό που δίνει η Ένωση για την απόκτηση του, δεν επιτρέπει περιθώριο να αγνοηθεί η οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την ιατρική και φυσική του κατάσταση.