Εκείνη η προτομή του Μπλιώνα μπήκε στη θύρα 10 ή ακόμη ψάχνετε τον ...φθηνότερο γλύπτη;

Πριν από λίγες μέρες στο αγαπημένο του ραδιόφωνο ο τρισμέγιστος μεγαλομέτοχος μας είχε αναφερθεί στην δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα από οπαδο του ΠΑΟΚ.

Προκειμένου λοιπόν να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αλλά και την επιστροφή στο δήθεν ιστορικό Αλκαζάρ, (λες και για αυτό γύρισε στο Αλκαζάρ γιατί είναι Ιστορικό και όχι γιατί είναι τσάμπα) είχε πει λοιπόν πώς θα φροντίσει να βρει έναν γλύπτη για να κάνει μία μαρμάρινη προτομή του αδικοχαμένου Χαράλαμπου Μπλιώνα, αρκεί όπως είχε πει χαρακτηριστικά να μην μας πάρει ο Λαρισαίος γλύπτης το κεφάλι για αυτή την προτομή.

Λίγους μήνες μετά το ερώτημα είναι αυτονόητο! Aκόμη ρε παιδιά δεν βρήκατε τον Λαρισαίο γλύπτη πού με καλή τιμή θα σας κάνει την προτομή του Μπλιώνα;

Γιατί από ανακοινώσεις ανέξοδες και λόγια χωρίς σχεδόν κανένα αντίκτυπο χορτάσαμε χρόνια τώρα από έργα έχει σκοπό ο μεγαλομέτοχος να κάνει κάτι; Ήρεμα ρωτάμε έτσι; 

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ του Αλέξη Κούγια:

Η φρίκη που δεν ξεχνιέται!

 26 Οκτωβρίου 1986. Η πρώτη δολοφονία σε ελληνικό γήπεδο, με το αθώο αίμα του 29χρονου καθηγητή Χαράλαμπου Μπλιώνα, να βάφει τις κερκίδες του Αλκαζάρ! Μία ολόκληρη χώρα συγκλονίζεται από το απίστευτο γεγονός και η αγανάκτηση για την φρικώδη έκφανση του χουλιγκανισμού, κυριεύει κάθε ανθρώπινη υπόσταση.

      Η οικογένεια της ΑΕΛ για μία ακόμη φορά βυθίζεται στην ανείπωτη θλίψη, την ίδια ώρα που εκατομμύρια "γιατί" ζητούν μάταια ίχνος έστω ερμηνείας.  

      Σήμερα, 34 χρόνια μετά, η αποφράδα εκείνη μέρα ξανάρχεται μακάβρια στους λογισμούς μας και η εικόνα του φορείου με το άψυχο σώμα του Μπάμπη να διασχίζουν το εμβρόντητο Αλκαζάρ, συνθλίβει τις ψυχές μας. Αθάνατος!!!