Αν με γυρέψετε είμαι ακόμα στην... ΑΛΑΝΑ (pics)

Δύο απ' τις πολυπληθέστερες σε συμμετοχή παιδιών ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Λάρισας, αυτές της ΑΕΛ και του Ηρακλή, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στην έδρα του δεύτερου, γεγονός που έγινε αφορμή να επισκεφθούμε για πρώτη φορά φέτος μια... αλάνα ή πιο συγκεκριμένα, την "ΑΛΑΝΑ", στο 2ο χιλιόμετρο της οδού Λάρισας-Καρδίτσας.

Εν πρώτοις, είναι η χαρά της μπάλας που μας έδωσε το κίνητρο να κάνουμε αυτή την ανάρτηση και η αίσθηση ότι το λαρισινό ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, όσο υπάρχουν στην πόλη παράγοντες που νοιάζονται, σαν αυτούς της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, αλλά και παράγοντες που πέρα από το ενδιαφέρον τους για το αντικείμενο, επενδύουν και επιχειρηματικά σ' έναν τέτοιο χώρο, όπως ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας, Λάμπρος Ιωακείμ.

Από τις 9 το πρωί ως και μετά τις 2 το μεσημέρι, εκατοντάδες παιδιά και γονείς όλων των ηλικιακών τμημάτων των δυο συλλόγων παρέλασαν σταδιακά από εκεί, απόλαυσαν τον παιχνίδι σε εξαίρετους αγωνιστικούς χώρους, καμάρωσαν τα παιδιά τους είτε αγωνίζονταν είτε περνούσαν το χρόνο τους στην παιδική χαρά, συναντήθηκαν με φίλους για να πιουν τον καφέ ή μια μπυρίτσα με τον εκλεκτό μεζέ της και μας θύμισαν γιατί το ποδόσφαιρο δεν παύει ποτέ να είναι το κορυφαίο των σπορ και να συγκινεί ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Όταν μάλιστα όλα αυτά συνδυάζονται με την τήρηση εκ μέρους του οικοδεσπότη όλων των κανόνων φιλοξενίας, δημιουργείται το ιδανικό περιβάλλον για άθληση και διασκέδαση, έστω κι αν η τήρηση των... άλλων κανόνων, εκείνων που επιβάλλονται για τον έλεγχο της διασποράς του κορονοϊού, δυσχεραίνουν κι εδώ την κατάσταση.

Ωστόσο ήρθε κι εδώ ο ίδιος ο Λάμπρος Ιωακείμ να δώσει το καλό παράδειγμα, παρακολουθώντας μεγάλο μέρος των αγώνων αποτραβηγμένος με την καρέκλα του σ' ένα σημείο που υποδείκνυε ότι οφείλουν και όλοι οι υπόλοιποι να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας.

Συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτό το υπέροχο σαββατιάτικο πρωϊνό και τις άψογες εγκαταστάσεις, στις οποίες θα επανέλθουμε σύντομα γιατί απλά, όταν ήρθε σήμερα η ώρα, δεν θέλαμε να φύγουμε... Δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο στίχος των Ζιγκ-Ζαγκ: "Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω κι αν με γυρέψετε είμαι ακόμα στην... ΑΛΑΝΑ"!!!

Μάλιστα, ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, η συνέχεια του θέματος θα γραφτεί κάποια βραδιά, γιατί μάθαμε ότι είναι πολλοί σαν κι εμάς που σπεύδουν καθημερινά να εκμεταλλευτούν με την παρέα τους τα γήπεδα 5Χ5-7Χ7-9Χ9 και τις ανέσεις που προσφέρει το αναψυκτήριο με κάλυψη nova και otetv για την παρακολούθηση όλων των αγώνων, ζωντανών και τηλεοπτικών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 alana stoixeia