Αυτό είναι πολυιδιοκτησία; Που ζούμε; - ΠΑΕ Άρης μέσω διαρροής: «Αγοράζουμε τον Ματέο Γκαρσία με τη συνεργασία του Ολυμπιακού λόγω ban»

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι πράγματι η διαδικασία απόκτησης του Ματέο Γκαρσία θα γίνει με τη συνεργασία του Ολυμπιακού λόγω ban, αλλά πρόκειται για αγορά και όχι για... δανεισμό.

Την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πηγαίνει δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει μεν το deal για τον Αργεντινό εξτρέμ και μάλιστα ότι αυτό γίνεται με τη συνδρομή του Ολυμπιακού, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για δανεισμό.

Συγκεκριμένα στην Αλκμήνης τονίζουν ότι η ομάδα που αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από τους Σέρβους είναι ο Άρης έναντι συγκεκριμένου τιμήματος. Παρά ταύτα η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει οι Θεσσαλονικείς δεν τους επιτρέπει να εγγράψουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές κι όλα αυτά με σκοπό ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοιΤώρα έχει Στοίχημα με Live Stream* & Cash out* στα διεθνή πρωταθλήματα *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Άρη: «Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα».

Αναλυτικά η διαρροή της ΠΑΕ Άρης:
«Ο Άρης αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από την Σέρβικη ομάδα. Η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει ο Άρης δεν του επιτρέπει να εγγράψει ποδοσφαιριστές, προκειμένου ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα.

Τον παίκτη δεν τον παίρνει δανεικό από τον Ολυμπιακό ο Άρης, αλλά τον αγοράζει από τον Ερυθρό Αστέρα, καταβάλλοντας ένα σημαντικό τίμημα όπως έχει συμφωνηθεί».