Βρεκεκέξ, κοάξ , κοάξ, …βρεκεκέξ (foto μπουτίκ)

Την Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωνε ότι μισθώθηκε στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου αρ. 23, και ακριβώς απέναντι από το κτίριο που εδρεύει ο ραδιοφωνικός σταθμός AEΛ RADIO 104.8,

ισόγειο κατάστημα στο οποίο θα λειτουργήσει, αμέσως μόλις το επιτρέψει η αρμόδια επιτροπή και η πολιτική προστασία, η «αυθεντική μπουτίκ της ΑΕΛ» .

…Μπερδεύτηκε όμως ο μεγαλομέτοχος, αφού, η αλήθεια είναι πως το κατάστημα που νοίκιασε η ΠΑΕ ΑΕΛ για το ΑΕΛradio είναι Μ. Αλεξάνδρου 23, ενώ απέναντι ΘΑ είναι η μπουτίκ , στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 2 ή 4.

Εκεί λοιπόν, λέει, θα ξεκινήσει – όρκο δεν παίρνουμε, η καινούρια προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΛ για τη νέα μπουτίκ, αφού, η προηγούμενη, στην Παπακυριαζή όπου υπήρχαν και θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ, δεν ξεκίνησε καν, χωρίς να εξηγηθεί ποτέ ο λόγος που δεν ξεκίνησε.

Μήπως ποιος νοιάζεται πια, θα μου πείτε, για τέτοιες …λεπτομέρειες...

Στην Μ. Αλεξάνδρου βέβαια δεν υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ ΑΜΕΑ, και φοβάμαι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν είναι ενήμερος γι αυτό.

Ερωτηματικό παραμένει το πώς θα αντιδράσει σε περίπτωση που το μάθει, καθώς γενικώς στις ευάλωτες ομάδες έχει….μεγάλες ευαισθησίες!

Σήμερα πάντως στο συγκεκριμένο κατάστημα επί της Μ. Αλεξάνδρου, υπάρχει καλαίσθητο αυτοκόλλητο με το σήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ - αυτό το σήμα
που «δανείστηκε» η ΠΑΕ από την ερασιτεχνική, έναντι του ποσοστού του 10% επί των καθαρών κερδών από τα εισιτήρια των αγώνων, που αρνείται
μέχρι και σήμερα να καταβάλλει ο μεγαλομέτοχος.

Αν ρωτάτε, από τα έσοδα της μπουτίκ, αν δικαιούται το 10% η ερασιτεχνική, θα σας γελάσω και δεν θέλω . Μάλλον όχι όμως, αφού σε μία τέτοια περίπτωση ο μεγαλομέτοχος, ούτε που θα σκεπτόταν να κάνει αυτό το …μεγάλο επιχειρηματικό βήμα.

Για τα τετραγωνικά και τα προϊόντα της μπουτίκ, φαντάζομαι πως θα ενημερωθούμε με νέα ανακοίνωση.

Από ανακοινώσεις , έτσι κι αλλιώς, να φάνε και οι κότες!

Εκτός κι αν δεν προλάβει γιατί γράφει όλη μέρα για το έργο «Κουγιάδα – Θωμαϊάδα»…

Όχι , δεν είναι σαν την Ιλιάδα του Ομήρου

Είναι σαν τους Βατράχους του Αριστοφάνη

Κοαξ , κοαξ , βρεκεκέξ….

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

94210719 705294256906548 1890877880552914944 n

 

4

 

1

 

3

 

2