Δείτε και ...κλάψτε που προπονούνται οι Κ-19 ΑΕΚ, Άρη, ΟΣΦΠ και ...ΑΕΛ

 Μία εικόνα είναι, λένε, χίλιες λέξεις. Μπορεί κάποιες φορές να είναι χίλιες, μπορεί όμως να είναι και ένα εκατομμύριο λέξεις.

 

Τα παιδιά αυτών των τεσσάρων ομάδων (ΑΕΚ, ΑΡΗ,ΟΣΦΠ και ΑΕΛ) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους έχοντας κατ’ αρχήν, ένα κοινό χαρακτηριστικό. Την ηλικία τους. Είναι όλα κάτω από 19 χρονών.

Ένα ακόμη κοινό χαρακτηριστικό, είναι ότι αυτά τα παιδιά από την Αθήνα, τη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη, ονειρεύονται, παλεύουν, αγωνίζονται, ματώνουν, ιδρώνουν, για να υλοποιήσουν το όνειρό τους. Να παίξουν στην ανδρική ενδεκάδα της αγαπημένης τους ομάδας. Πιστεύουν, πώς αφού παίζουν στις Κ19 και αφού δουλεύουν τόσο πολύ, κάποια στιγμή οι κόποι τους θα ανταμειφθούν.

Αυτό πιστεύουν τα παιδιά στην ΑΕΚ στον Άρη στον Ολυμπιακό αλλά και στην ΑΕΛ, γιατί τα παιδιά, κάνουν ακόμη τα ίδια όνειρα, γιατί τα παιδιά δεν ξέρουν τι είναι οικονομικός προϋπολογισμός ή οικονομικός απολογισμός, ή χρήματα από το solidarity ή από το financial fair play και όλους αυτούς τους οικονομικό-τεχνικούς όρους που έχουν κάποιοι εφεύρει προκειμένου να κάνουν την δουλειά τους άνετα.

Τα παιδιά ονειρεύονται να φτάσουν ψηλά, να παίξουν ποδόσφαιρο επαγγελματικά, να ασχοληθούν με αυτό που αγαπάνε και να ανταμειφθούν για αυτό.

Κάποια παιδιά, εκτός από το όνειρο έχουν και τις συνθήκες. Έχουν το τιμ των προπονητών, έχουν όλα τα μέσα που χρειάζονται για να γίνουν ακόμη καλύτεροι.

Κάποια άλλα παιδιά ονειρεύονται μόνο, χωρίς να γνωρίζουν πώς οι συνθήκες ανταγωνισμού δεν είναι οι ίδιες με κάποιους άλλους συνομήλικούς τους.

Δεν μπορούν τα παιδιά να διανοηθούν πως κάποιοι τους χρησιμοποιούν, τους πλασάρουν ψεύτικα όνειρα με μόνο σκοπό να εισπράξουν την επιχορήγηση ή το solidarity ή όπως αλλιώς το λένε.

Κοινώς, για να εισπράξουν τα χρήματα.

Κι όταν κάποτε ρωτήσουν τους γονείς τους «καλά ρε πατέρα εγώ ήμουν μικρός δεν ήξερα, εσύ πως μου το ‘κανες αυτό;», τότε να ‘στε έτοιμοι να απαντήσετε.

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες και εξακριβώσετε μόνοι σας του λόγου το αληθές. Αυτά προς το παρόν.

ΑΕΚ

1

2

3

4

5

 

ΑΡΗΣ

1

2

3

4

5

 

ΟΣΦΠ

1

2

3

4

5

ΑΕΛ

2

3

4

5

6

7

8

10

9