Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023
2410 67 1964
[email protected]
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
Πατσιαούρας
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
No Result
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
No Result
View All Result
Pressing.gr - mobile

Μαλλιά κουβάρια Γεωργούλης και Βάνα Μπάρμπα για τους «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές»

5 Απριλίου 2020
in Lifestyle
A A
Πόθεν Εσχες: Μηδενικό εισόδημα ο Αλέξης Γεωργούλης αλλά με πάνω από 150.000 ευρώ καταθέσεις

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype βγήκε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», με την Σίσυ Χρηστίδου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης, προκειμένου να σχολιάσει την επίθεση που του έκανε πρόσφατα η Βάνα Μπάρμπα, μιλώντας για «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές».

 

«Δεν τις είχα δει τις δηλώσεις, δεν τις είχα ακούσει. Αυτό που ήθελα να πω εγώ, γιατί ουσιαστικά δεν με αναφέρει κιόλας και δεν θα ήθελα να έρθω σε μια τέτοια αντιπαράθεση, γιατί το σημαντικό αυτή τη στιγμή που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε να είμαστε ενωμένοι, να δημιουργήσουμε ομόνοια και να μην αφήσουμε κανέναν έξω από αυτόν τον κύκλο.

Δεν ξέρω γιατί υπήρξε αυτή η ένταση. Προφανώς ο φόβος του ιού έχει τρομάξει πολύ κόσμο και μπορεί να έχουμε σπασμωδικές αντιδράσεις και να μην πετυχαίνουμε το στόχο που αυτή τη στιγμή όλοι πρέπει να στοχεύουμε.
Να έχουμε ενότητα, να έχουμε συνοχή και να μην δημιουργούμε εντάσεις που μπορεί να διχάσουν την κοινωνία ή μεμονωμένους ανθρώπους», είπε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Λάρισα, λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.

Πρόσφατα, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, είχε επιτεθεί άγρια στον Αλέξη Γεωργούλη, χωρίς καν να αναφέρει το όνομά του. Και μόνο ο χαρακτηρισμός «διπλοθεσίτες ευρωβουλευτές» ήταν αρκετός για να τον στιγματίσει, αφού ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ταυτόχρονα και ως ηθοποιός στην κριτική επιτροπή του Υour Face Sound Familiar (YFSF).

«Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που δουλεύουν στα θέατρα, υπάρχουν μουσικοί στις συναυλίες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή μπορεί να μην έχουν να δώσουν για τις οικογένειές τους, που έχουν μείνει στην απέξω. Για ποιο λόγο; Ήδη το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών θα έπρεπε να είχε χτυπήσει τον κώδωνα του κινδύνου. Τι κάνουν όλοι αυτοί που έχουμε ψηφίσει; Θυμώνω και νευριάζω πάρα πολύ. Οι δικοί μας ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί κάποιοι από αυτούς, και όσοι βρίσκονται στη Βουλή να δώσουν τον μισθό τους σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Όχι να παίρνουν διπλοθεσίες, από τη μία να παίρνουν τα λεφτά της ευρωβουλής και από την άλλη να τους βλέπουμε σε ριάλιτι. Είναι ντροπή» είχε δηλώσει η ηθοποιός στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

 

Πηγή:iefimerida.gr

ShareTweetSharePinSendSend

Παρόμοια άρθρα

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης

20 Μαρτίου 2023
Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Σωτήρη Τσαφούλια: Είπε σε λίγα λεπτά τα πάντα για τους δημοσιογράφους & τα Τέμπη

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Σωτήρη Τσαφούλια: Είπε σε λίγα λεπτά τα πάντα για τους δημοσιογράφους & τα Τέμπη

13 Μαρτίου 2023
Ο Μπισμπίκης απαντά για το ζεϊμπέκικο στη Βανδή: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια»

Ο Μπισμπίκης απαντά για το ζεϊμπέκικο στη Βανδή: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια»

12 Μαρτίου 2023
Κλέλια Ρένεση για έγκλημα Τεμπών και για αντιδράσεις φιλοκυβερνητικών τύπου «Πορτοσάλτε-Τσίμα»: «Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» (βίντεο)

Κλέλια Ρένεση για έγκλημα Τεμπών και για αντιδράσεις φιλοκυβερνητικών τύπου «Πορτοσάλτε-Τσίμα»: «Λυσσάτε γιατί βουλιάζετε» (βίντεο)

9 Μαρτίου 2023
Πάολα: Όλη η αλήθεια για την δωρεά της στο νοσοκομείο της Λάρισας

Πάολα: Όλη η αλήθεια για την δωρεά της στο νοσοκομείο της Λάρισας

8 Μαρτίου 2023
Τέμπη: Η κατάσταση των τραυματιών στα νοσοκομεία – 5 στην Εντατική

Tέμπη: 14 επιβάτες νοσηλεύονται στα δύο νοσοκομεία – Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος

7 Μαρτίου 2023
Pressing.gr

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Δείτε ακόμα:

  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακολουθήστε μας:

No Result
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Ακούστε Ζωντανά
  • Λάρισα
  • Δήμοι
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Ταξίδια
  • Υγεία
  • Μόνιμες στήλες
    • Άστρα / Ζώδια
    • Σαν σήμερα
    • Εορτολόγιο
    • Κηδείες
    • Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων
    • Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
    • Viral videos
  • Pressing 90.1
    • Ανακοινώσεις
    • Τα νέα του Pressing 90.1
    • Ηχητικά
    • Video
  • Διασκέδαση
    • Εκδηλώσεις
    • Σινεμά
    • Φαγητό / Ποτό
  • Απόψεις
    • Χρήστος Τσιάτας
    • Γεωργία Σβάρνα
    • Χρήστος Τσούμαρης
  • Σχόλια
    • Sports & the Larissa City
    • Tsoum box στα χρόνια του Κορωνοϊού
    • Jet Lag
  • Περισσότερα
    • Οικονομία
    • Συνεντεύξεις
    • Επιχειρήσεις
    • Τεχνολογία
    • Lifestyle
    • Πολιτισμός
    • Αυτοκίνητο
    • Ρετρό
    • Τα παιδία παίζει
    • Ο Σεφ προτείνει
    • Γεύσεις
    • Sex
    • Οι φίλοι μας τα ζώα
    • Το βήμα του πολίτη
    • Θέσεις Εργασίας
    • Media

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.