Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο 23χρονος τράπερ Gameboy σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη τα ξημερώματα της Δευτέρας, ύστερα από πρόσκρουση της μηχανής που οδηγούσε με σταθμευμένο φορτηγό.
Είδησε που διαψεύδεται εν μέρει καθώς ναι μεν το τροχαίο αποτελεί γεγονός, αλλά το θύμα δεν ήταν ο τράπερ.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο φίλος και συνεργάτης του SNIK, ο Gameboy είναι πράγματι νεκρός αλλά δεν σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο δυστύχημα, αλλά πέθανε ύστερα από μάχη του με σοβαρή ασθένεια λόγω της οποίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 29 Αυγούστου.
Όπως έγραψε, ο 23χρονος πέθανε το περασμένο Σάββατο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Δείτε τις αναρτήσεις του:

- dailymedia.com.gr