Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της κοινότητας, που βλέπουν να καταφθάνουν στην Ανθήλη και άλλοι ρομά, χωρίς κανέναν έλεγχο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Πέτρος Φούντας πριν από λίγες ημέρες είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ζητώντας άμεσα ελέγχους και μέτρα προστασίας εδώ και τώρα για να μην θρηνήσουμε θύματα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ομάδες από ρομά καταφθάνουν στο χωριό χωρίς κάνεις να ξέρει από που έρχονται. Το τελευταίο 24ωρο έχουν μετακινηθεί πολλές οικογένειες από την Καμηλόβρηση και πάλι στην Ανθήλη, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο…», μας είπε κάτοικος της Ανθήλης, τονιζοντας ότι η κατάσταση είναι έκρυθμη στην κοινότητα.
Αυτή την ώρα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην περιοχή και από την αστυνομία, που έχει ενημερωθεί για τις ανεξέλεγκτες μετακινήσεις των ρομά, για να ελέγξει τις καταγγελίες και κάτω από ποιες συνθήκες έγιναν οι μετακινήσεις των ρομά από άλλες περιοχές.
Πηγή: lamiareport.gr