Σε κινητά τηλέφωνα τού συλληφθέντα που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν δεκάδες γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες του θύματος, αλλά και άλλων ανήλικων κοριτσιών και αγοριών…
Λεπτομέρειες από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 54χρονου που συνελήφθη χθες Σάββατο για το βιασμό ενός 15χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με την κατάθεση της ανήλικης να σοκάρει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η 15χρονη, στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται δύο άνδρες, γνωστοί του 54χρονου, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της μέσω του Instagram ως «Αngel…» και «Τάσος», υποδυόμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να… υποκύψει στις πιέσεις του παιδόφιλου, λέγοντάς της πως «σε αγαπάει και έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου».
Οσο για τον ίδιο τον 54χρονο, την «πολιορκούσε» επί τέσσερις μήνες μέσω του Instagram και του Snapchat, με μηνύματα του τύπου «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου», ενώ συχνά κατεύθυνε την συζήτηση και στο σεξουαλικό κομμάτι. Στις 3 Μαρτίου, έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας, μπήκε μέσα στο θαλασσί Toyota Prius και την έστησε έξω από το σχολείο της μικρής. Η ανήλικη έκανε το λάθος να μπει στο αυτοκίνητό του, εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την οδήγησε σε υπόγειο airbnb των Σεπολίων, για να τη βιάσει. Ο συλληφθείς κατηγορείται, πλέον, για παράβαση των άρθρων 348Α Π.Κ. «Πορνογραφία Ανηλίκων», 322 Π.Κ. «Αρπαγή» και 336 παρ. 3 Π.Κ. «Βιασμός Ανηλίκου», ενώ οι έρευνες των έμπειρων αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον εντοπισμό των δύο μυστηριωδών ανδρών που δηλώνουν «αστυνομικοί της ΓΑΔΑ» συνεχίζονται.
«Στις 12:30 της 3ης Μαρτίου, η 15χρονη, αφού μόλις είχε τελειώσει το σχολείο στον Κολωνό, συνάντησε εκεί τον ανωτέρω άντρα, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα αμάξι χρώματος θαλασσί και αφότου της έδωσε μία τραπεζική κάρτα, όπως της είχε δηλώσει ότι θα της έδινε στα μηνύματα, τράπεζας Πειραιώς, prepaid συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ τσιγάρα την εξανάγκασε να εισέλθει εντός του οχήματος. Κατόπιν αυτών, και αδυνατώντας η 15χρονη να αποχωρήσει από το όχημα, την οδήγησε σε άγνωστο ημιυπόγειο διαμέρισμα πιθανόν μονοκατοικία, το οποίο όπως της ανέφερε το νοίκιασε μέσω airbnb και ενδεχομένως στην περιοχή των Σεπολίων. Εκεί, ο συγκεκριμένος εξανάγκασε σε συνουσία το ανήλικο θύμα και έπειτα η μαθήτρια αποχώρησε από το διαμέρισμα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη δικογραφία.
Αποκάλυψε τα όσα βίωσε στους καθηγητές της
Ως φαίνεται, η 15χρονη βρήκε κάποια στιγμή το κουράγιο να αποκαλύψει τον εφιάλτη που βίωσε στους καθηγητές της, με τη δικογραφία να αναφέρει τα εξής: «Η καταγγέλλουσα (η μητέρα) ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο την 14:00 ώρα για το περιστατικό, το οποίο τους είχε εκμυστηρευτεί η μαθήτρια, ενώ ο διευθυντής του σχολείου παρέδωσε στην μητέρα της, την ανωτέρω τραπεζική κάρτα και ένα κινητό, αντικείμενα που του παρέδωσε η ανήλικη παθούσα».
Η ανήλικη, «την 19:47 ώρα της 10ης Μαρτίου, εξετάστηκε από αρμόδιο παιδοψυχολόγο του Αυτοτελούς Γραφείου Προστασίας Ανηλίκων Θυμάτων με την επωνυμία “Σπίτι του Παιδιού” παρουσία αστυνομικών επιβεβαιώνοντας την πράξη βιασμού από τον κατηγορούμενο».
Κατά την εξέταση του, αργά το απόγευμα της 10ης Μαρτίου, από ειδικό παιδοψυχολόγο από το «Σπίτι του Παιδιού» και παρουσία αστυνομικών το κοριτσάκι, είπε, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, πως «όλον αυτόν τον καιρό που μιλούσαν, της ανέφερε ότι δουλεύει στην Κυλλήνη σε ένα καράβι, είναι 52 χρονών, έχει ένα παιδί που ζει με την μητέρα του. Ακόμη ανέφερε πως το τηλέφωνο επικοινωνίας του είναι 69.… Επίσης, στο εν λόγω χρονικό διάστημα δύο άγνωστα άτομα επικοινώνησαν με την μαθήτρια, ο ένας μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Instagram και ο άλλος τηλεφωνικά, οι οποίοι παρότρυναν να διατηρήσει επαφές με τον δράστη, ενώ την απειλούσαν ότι θα είναι υπεύθυνη για ό,τι πάθει αυτός. Συγκεκριμένα, ανέφεραν στο ανήλικο θύμα ότι ο δράστης την αγαπάει και ότι έκανε απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας της. Το πρώτο άγνωστο άτομο είχε στοιχεία Γ.Μ., με όνομα χρήστη Instagram “AngeL…”, και ο οποίος της επέδειξε δελτίο υπηρεσιακής ταυτότητας και της δήλωσε ότι είναι αστυνομικός της Γ.Α.Δ.Α. και το δεύτερο άγνωστο άτομο διέθετε το προσωνύμιο “ΤΑΣΟΣ” και αριθμό τηλεφωνικής σύνδεσης 69.…».
Μάλιστα, είπε ότι ο δράστης «κέρδισε αρχικά την εμπιστοσύνη της συνομιλώντας μαζί της, συναντηθήκανε στις 3 Μαρτίου και την τράβηξε με τη βία στο αυτοκίνητο του, μετέβησαν χωρίς την θέληση της σε ημιυπόγειο διαμέρισμα όπου και την ακινητοποίησε εντός του διαμερίσματος και την εξανάγκασε σε συνουσία παρά την θέληση της, αμύνθηκε απωθώντας τον κατηγορούμενο, πριν εκσπερματώσει κλωτσώντας τον και τράπηκε σε φυγή, της έβαλε στην τσάντα της μία τραπεζική κάρτα (prepaid), επ’ ονόματι του, συνολικής χρηματικής αξίας 400 ευρώ χωρίς να το γνωρίζει η παθούσα».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ