H νεαρή μητέρα ομολόγησε ότι το πέταξε στον Αλιάκμονα
Την ταραγμένη ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 29χρονη από την Βέροια η οποία νωρίτερα σήμερα ομολόγησε ότι ήταν αυτή που πέταξε στα νερά του ποταμού Αλιάκμονα το μόλις 11 μηνών μωράκι της αναφέρθηκε ο δικηγόρος της, Αντώνης Μπιδέρης. Φυσικά, ο κ. Μπιδέρης δεν αναφέρθηκε άμεσα στην ψυχική κατάσταση της νεαρής, ωστόσο, τι θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς από όσα είπε παρακάτω:
«Επιμένει ότι το παιδί της παραμένει ζωντανό και δεν έχει αντιληφθεί ότι έχει φύγει από τη ζωή. Μέχρι και αυτήν την ώρα επιμένει και ελπίζει το παιδί να είναι εν ζωή».
Μάλιστα, η 29χρονη φέρεται ότι ανέφερε κάτι παρόμοιο σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης των τραγικών γεγονότων στο φράγμα του Αλιάκμονα.
«Μου λένε ψέματα ότι το παιδί μου έχει πεθάνει, πιστεύω ότι ζει», φέρεται να είοε.
Σύμφωνα με τον κ. Μπιδέρη, η 29χρονη που έχει ήδη προφυλακιστεί έχει επικοινωνήσει με τη μητέρα της και τον παππού της. Ωστόσο, λόγω των μέτρων και των περιορισμών για τον covid που ισχύουν ακόμα στις φυλακές δεν μπορούν να την επισκεφτούν, παρά το γεγονός ότι το επιθυμούν.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ