Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
2410 67 1964
[email protected]
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
Πατσιαούρας
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
No Result
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
No Result
View All Result
Pressing.gr - mobile

Έγκλημα στα Τέμη: Αδιανόητο ξέπλυμα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή!

12 Μαρτίου 2023
in Ελλάδα
A A
Έγκλημα στα Τέμη: Αδιανόητο ξέπλυμα στον Κώστα Αχ. Καραμανλή!

Οι διαχρονικοί υβριστές του (κανονικού) Κώστα Καραμανλή και του καραμανλισμού, βγήκαν μπροστά για να ξεπλύνουν τον παραιτηθέντα υπουργό που έκανε καριέρα λόγω ονόματος.

Την ώρα που όλη η Ελλάδα είναι βυθισμένη στο πένθος μετά την τραγωδία των Τεμπών, που οδήγησε στο θάνατο 57 ανθρώπους, κυρίως νέα παιδιά, ο Κώστας Αχ. Καραμανλής προκαλεί σάλο με τις δηλώσεις του!

Απαντώντας για πρώτη φορά σε αυτούς που ζητούν να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές λέει πως «μόνο ο λαός θα κρίνει εάν πρέπει να αποχωρήσω από την πολιτική»!

Μάλλον ο απερχόμενος υπουργός δεν έχει καταλάβει την οργή του λαού εις βάρος του και ότι το πολιτικό τέλος του βρίσκεται προ των πυλών…

«Να με κρίνει ο λαός αν πρέπει να αποχωρήσω και από τη πολιτική. Αν θεωρεί ότι έχω και την ουσιαστική ευθύνη για ότι συνέβη να με στείλει σπίτι του. Ο λαός όχι τα πρωτοσέλιδα και ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας ότι θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο τέως υπουργός υποστηρίζει, στη συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο των ΝΕΩΝ Γιώργο Παπαχρήστο, πως έκανε ό,τι μπορούσε για την ανάταξη των σιδηροδρόμων, που παράλαβε σε διάλυση, ενώ παράλληλα δεν θεωρεί ότι πρέπει να αναλάβει τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων υπουργών.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο ο Κώστας Αχ. Καραμανλής είναι συντετριμμένος πραγματικά με ότι συνέβη, ενώ δεν αντιλαμβάνεται γιατί πρέπει να το κάνει (να παραιτηθεί), από την στιγμή που 10 ώρες μετά το δυστύχημα ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος δηλώνει πως δεν θεωρεί ότι έχει ουσιαστική ευθύνη – πολιτικά ναι, όχι ουσιαστικά – και ρίχνει το μπαλάκι στις προηγούμενες κυβερνήσεις και στα λάθη που υπέπεσαν. «Εκανα ότι μπορούσα για να ανατάξω τους σιδηροδρόμους που ήταν σε απόλυτη διάλυση όταν τους παρέλαβα. Γιατί να χρεωθώ εγώ τα εγκληματικά λάθη των προηγουμένων;» υποστηρίζει.

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζει ότι δεν φοβάται γι’ αυτά που υποστηρίζει, καθώς όπως διατείνεται έχει στοιχεία. «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου για ότι συνέβη, ας βάλει 30 βουλευτές του να συστήσουν τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Εκεί θα τα πούμε όλα», σχολίασε σχετικά ο Καραμανλής.

Επισημαίνει ακόμη ότι επί του παρόντος μαζεύει στοιχεία, ακούει εισηγήσεις και κάνει συναντήσεις, ενώ όπως τονίζει ο άνθρωπος που τον στηρίζει περισσότερο είναι ο πατέρας του, ο τελευταίος των Καραμανλήδων, ο κύριος Αχιλλέας. Κοντά του είναι επίσης και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Τι τον συμβουλεύει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής; «Να μην παραιτηθεί, γιατί στη συνέχεια λέει ότι θα μείνει απροστάτευτος».

ShareTweetSharePinSendSend

Παρόμοια άρθρα

Άλκης Καμπανός: «Ζώα, ζώα!» – Η επίθεση της μητέρας του προς τους 12 κατηγορούμενους

Άλκης Καμπανός: «Ζώα, ζώα!» – Η επίθεση της μητέρας του προς τους 12 κατηγορούμενους

21 Μαρτίου 2023
Βόλος: Επιτήδειος πήρε 900 ευρώ… από τρεις άνεργους για να τους «βρει» δουλειά!

Υποσχόταν μεταχειρισμένα αυτοκίνητα – ευκαιρίες, έπαιρνε τα λεφτά και γινόταν «καπνός»

21 Μαρτίου 2023
Θεσσαλονίκη: Πώς σώθηκε ο απόστρατος και τα παιδιά του που κλειδώθηκαν στο ΙΧ

Θεσσαλονίκη: Πώς σώθηκε ο απόστρατος και τα παιδιά του που κλειδώθηκαν στο ΙΧ

21 Μαρτίου 2023
Η έξαρση των ιώσεων δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος υγείας – Αυτοί είναι οι δύσκολοι μήνες

Ρόδος: Εικόνες ντροπής με τρωκτικά, γάτες και περιστέρια μέσα στο νοσοκομείο

21 Μαρτίου 2023
Ξάνθη: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 36χρονος που σκότωσε 45χρονο και ανέβασε βίντεο στο TikTok

Ξάνθη: Εμπρησμός – μήνυμα για το έγκλημα και τη στυγερή δολοφονία στο Δροσερό

21 Μαρτίου 2023
35χρονος έσπασε την πόρτα και έπιασε από τον λαιμό την σύζυγό του – Πώς γλίτωσε από τα χέρια του

Ηράκλειο: Νύχτα τρόμου για γυναίκα στη δουλειά και στο σπίτι της

21 Μαρτίου 2023
Pressing.gr

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Δείτε ακόμα:

  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακολουθήστε μας:

No Result
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Ακούστε Ζωντανά
  • Λάρισα
  • Δήμοι
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Ταξίδια
  • Υγεία
  • Μόνιμες στήλες
    • Άστρα / Ζώδια
    • Σαν σήμερα
    • Εορτολόγιο
    • Κηδείες
    • Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων
    • Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
    • Viral videos
  • Pressing 90.1
    • Ανακοινώσεις
    • Τα νέα του Pressing 90.1
    • Ηχητικά
    • Video
  • Διασκέδαση
    • Εκδηλώσεις
    • Σινεμά
    • Φαγητό / Ποτό
  • Απόψεις
    • Χρήστος Τσιάτας
    • Γεωργία Σβάρνα
    • Χρήστος Τσούμαρης
  • Σχόλια
    • Sports & the Larissa City
    • Tsoum box στα χρόνια του Κορωνοϊού
    • Jet Lag
  • Περισσότερα
    • Οικονομία
    • Συνεντεύξεις
    • Επιχειρήσεις
    • Τεχνολογία
    • Lifestyle
    • Πολιτισμός
    • Αυτοκίνητο
    • Ρετρό
    • Τα παιδία παίζει
    • Ο Σεφ προτείνει
    • Γεύσεις
    • Sex
    • Οι φίλοι μας τα ζώα
    • Το βήμα του πολίτη
    • Θέσεις Εργασίας
    • Media

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.