Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022
2410 67 1964
[email protected]
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
Πατσιαούρας
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
Χωρίς Αποτέλεσμα
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Λάρισα
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Lifestyle
  • Κορωνοϊός – Real time
Χωρίς Αποτέλεσμα
View All Result
Pressing.gr - mobile

60 συμβόλαια θανάτου στο ράφι «αδιευκρίνιστα»

18 Ιουνίου 2022, 12:26
κατ.: Ελλάδα
A A
60 συμβόλαια θανάτου στο ράφι «αδιευκρίνιστα»

Η σημερινή εκτέλεση του βενζινοπώλη στον Γέρακα φέρνει στο επίκεντρο το θέμα των συνδικάτων του εγκλήματος και των εκτελέσεων στη χώρα, τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει ρίξει όλο της το βάρος στην …Πανεπιστημιακή Αστυνομία!

Από τα εξήντα και πλέον συμβόλαια θανάτου που έχουν εκτελεστεί τα τελευταία χρόνια, είναι ζήτημα αν έχουν εξιχνιαστεί τα δυο. Το οργανωμένο έγκλημα και οι συμμορίες των εκτελεστών ζουν και βασιλεύουν στη χώρα, παρά τον εφησυχασμό που καλλιεργεί η κυβέρνηση και η φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Κορυφαίο παράδειγμα ο «Φάκελος» που κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προ δεκατριών μηνών ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το υπουργείο μας διαβεβαίωνε πως μέσα στο φάκελο ήταν όλα τα ονόματα των εγκληματικών οργανώσεων και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή τους! Τόσα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν είχε ούτε τον καιρό που εξάρθρωνε την «17 Νοέμβρη»- τότε τα μέσα που στήριζαν το κόμμα που μεταγράφηκε το 2019 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον κατηγορούσαν ότι η ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης δεν έχει συλληφθεί!

Δυο πράγματα, συνεπώς, συμβαίνουν με τον «φάκελο Χρυσοχοΐδη»:

-Ή ο φάκελος δεν περιείχε στοιχεία και απλώς μας δούλευαν.

-Ή ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου δεν έκανε τη δουλειά του.

Μήπως μπορεί να τοποθετηθεί η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός επ΄ αυτού; Αν όντως ο φάκελος περιείχε τα ονόματα γιατί η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν πάει ξανά στον εισαγγελέα; Γιατί, ε μια τέτοια περίπτωση, δεν παρεμβαίνει ο υπουργός Δικαιοσύνης; Αν, όμως, ο φάκελος ήταν …τζούφιος, όπως εξ αρχής υποστήριζε η ηγεσία του Αρείου Πάγου; Τι θα κάνει το Μαξίμου; Και μαζί του και όσοι υπέγραφαν τα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα και πρώτα θέματα των Δελτίων Ειδήσεων; (Όλα μαζί, πάντως, δεν μπορεί να συμβαίνουν: Και ο φάκελος να περιέχει τα στοιχεία και η δικαιοσύνη να κάνει καλά τη δουλειά της και οι συμμορίες να δρουν ανεξέλεγκτες)!

Αλλά θα πείτε –και δικαίως- πως το συνδικάτο του εγκλήματος, οι συμμορίες που εκβιάζουν και εκτελούν, είναι δευτερεύον θέμα. Πρωτεύον θέμα είναι η πάταξη του εγκλήματος στα Πανεπιστήμια. Η εγκατάσταση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Αυτό το πρόβλημα να αντιμετωπιστεί, γιατί ως γνωστόν από εκεί (και όχι από τις φυλακές, όχι πολλές φορές με τη συνδρομή εν ενεργεία επίορκων αστυνομικών) καθοδηγούνται οι συμμορίες!

Ευτυχώς, όμως, σε αυτό τον τομέα, η κυβέρνηση και η ΕΛΑΣ βρίσκονται σε καλό δρόμο. Για να σοβαρευτούμε, όμως, πέραν της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σοβαρή ευθύνη έχουν και τα στελέχη του «Ακραίου Κέντρου» που πρωταγωνιστούν για την είσοδο της Αστυνομίας στα Πανεπιστήμια. Τους έχει άραγε κανείς ακούσει ποτέ να μιλούν για την αντιμετώπιση του εγκλήματος; Μην ψάχνετε, ποτέ!

Πηγή: ieidiseis.gr

ShareTweetSharePinSendSend

Παρόμοια άρθρα

North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε αίτηση για επιδότηση που αφορά διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια

North Evia – Samos Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα – Πώς θα κάνετε αίτηση για επιδότηση που αφορά διακοπές σε Σάμο και Βόρεια Εύβοια

30 Ιουνίου 2022, 14:29
Διαψεύδονται τα περί φαρμακευτικής κεταμίνης – Η ίδια ουσία κυκλοφορεί νόμιμα και παράνομα (vid)

Τα μάτια της τα λένε όλα: Φωτό-σοκ της μικρής Τζωρτζίνας μετά την απόπειρα δολοφονίας της στο νοσοκομείο (Vid)

30 Ιουνίου 2022, 14:26
Άδωνις Γεωργιάδης: “Η Αριστερά φταίει που δεν έχουμε φθηνό ρεύμα στην Ελλάδα”

Απολογήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το «Turkaegean»…

30 Ιουνίου 2022, 13:40
Βρετανικά ΜΜΕ: Η Τουρκία θα θέσει το Κυπριακό ως προϋπόθεση για να πει «ναι» σε Σουηδία – Φινλανδία για ΝΑΤΟ

«Φωτιά» τα τουρκικά ΜΜΕ με τον Ερντογάν – Τον κατηγορούν για «κωλοτούμπα» και τον λένε «κουμπάρο του Μητσοτάκη»

30 Ιουνίου 2022, 13:29
Βόλος: 32χρονος χτύπησε και κλώτσησε τη σύντροφό του

Χαλκίδα: Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας – Μεθυσμένος άνδρας επιτέθηκε στη σύζυγό του

30 Ιουνίου 2022, 12:30
Κρήτη: Νεκρός 17χρονος από ανατροπή τρακτέρ

Λαμία: 50χρονος πήγε στις ελιές και βρήκε τραγικό θάνατο

30 Ιουνίου 2022, 12:22
Pressing.gr

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Δείτε ακόμα:

  • Σχετικά με εμάς
  • Επικοινωνία
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου

Ακολουθήστε μας:

Χωρίς Αποτέλεσμα
View All Result
  • Τελευταία Νέα
  • Ακούστε Ζωντανά
  • Λάρισα
  • Δήμοι
  • Θεσσαλία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητικά
  • Ταξίδια
  • Υγεία
  • Μόνιμες στήλες
    • Άστρα / Ζώδια
    • Σαν σήμερα
    • Εορτολόγιο
    • Κηδείες
    • Πρωτοσέλιδα πολιτικών εφημερίδων
    • Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων
    • Viral videos
  • Pressing 90.1
    • Ανακοινώσεις
    • Τα νέα του Pressing 90.1
    • Ηχητικά
    • Video
  • Διασκέδαση
    • Εκδηλώσεις
    • Σινεμά
    • Φαγητό / Ποτό
  • Απόψεις
    • Χρήστος Τσιάτας
    • Γεωργία Σβάρνα
    • Χρήστος Τσούμαρης
  • Σχόλια
    • Sports & the Larissa City
    • Tsoum box στα χρόνια του Κορωνοϊού
    • Jet Lag
  • Περισσότερα
    • Οικονομία
    • Συνεντεύξεις
    • Επιχειρήσεις
    • Τεχνολογία
    • Lifestyle
    • Πολιτισμός
    • Αυτοκίνητο
    • Ρετρό
    • Τα παιδία παίζει
    • Ο Σεφ προτείνει
    • Γεύσεις
    • Sex
    • Οι φίλοι μας τα ζώα
    • Το βήμα του πολίτη
    • Θέσεις Εργασίας
    • Media

Μέλος του eMedia. A.M.: 13861

© 2022 Pressing.gr. All rights reserved. Developed by Iris Design.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτή τη σελιδα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας. Επισκεφτείτε τη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.