Απεβίωσε η Γεωργία Τανού σε ηλικία 70 ετών. Αφήνει πίσω της παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Καλαμάκι Αγιάς.
Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε η Αθανασία Βλάντη. Αφήνει πίσω της παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. από τον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας (Χαραυγή) στη Λάρισα.
Σε ηλικία 86 ετών απεβίωσε ο ταξίαρχος ε.α. Ευάγγελος Κωστούλας. Αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11.30 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Λάρισας.
Σε ηλικία 98 ετών απεβίωσε ο Βασίλειος Καραΐσκος. Αφήνει πίσω της παιδιά και εγγόνια. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ευαγγελισμό Λάρισας.
Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε η Αικατερίνη Ρήγα. Αφήνει πίσω της παιδιά και εγγόνια. Κηδεύεται σήμερα στις 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πυργετό Λάρισας.
Σε ηλικία 89 ετών απεβίωσε η Βικτώρια Αργυρούλη. Αφήνει πίσω της κόρη και εγγόνια. Κηδεύεται σήμερα στις 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αντωνίων Αγιάς.